Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csakis az ilyesmi nők jönnek be nekem 30-as átlag férfiként (volt 4 éve egy hasonló barátnőm), mint volt annó Catherine Oxenberg (Acapulco akciócsoport)? Most pont van egy szinte 90%ban ugyanilyen elvált gyerekes anyuka a környezetemben. De...
Figyelt kérdés
De félek bepróbálkozni nála. Nagyon tetszik. Pont ilyen mint ez a nő, csak pl pár évvel idősebben, 37 éves, de 30 nál többnek nem néz ki az adott nő.
https://www.youtube.com/watch?v=uhnAzxs9J2Y
2020. dec. 6. 22:08
1/14 anonim válasza:
Melyik a szőrmók? Fura izlésed van haver.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem, hanem a másik.
2020. dec. 6. 22:16
3/14 anonim válasza:
Új, de utáltam ezt a fajta színvilágot a régebbi filmeknél. Undorító.
De sokat nem látni egyik nőből sem a videóban, két nagyon aprólékosan kisminkelt arcot csupán, amit gyakran egy óráig készít el a sminkmester. Ez így nem a realitások világa.
4/14 A kérdező kommentje:
80-as, 90-es évek hangulata. 34 vagyok, ezeken nőttem fel.
2020. dec. 6. 22:18
5/14 anonim válasza:
Én is ezeken nőttem fel, bár nekem sosem tetszett Larry Hagman.
6/14 anonim válasza:
Hát ha te is úgy nézel ki, mint a filmben szereplő úriember, akkor van esélyed nála.
7/14 anonim válasza:
Miért félsz bepróbálkozni nála? Mi tart vissza?
10/14 anonim válasza:
Ha te is ennyit fektetsz a kinézetedbe, amennyit a csaj frizkójába és sminkjébe, akkor teljesen reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!