Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keressek párt, ha eddig mindegyiktől megundorodtam?

Figyelt kérdés

30-as nő vagyok, eddig többnyire hosszú párkapcsolataim voltak. Viszont szakítás után (akár én, akár ők tennék) mindig annyira undorítóan és visszataszító módon viselkedtek, hogy megfogalmazódik bennem: Szent ég hogy állhattam ezzel az emberrel egyáltalán szóba?

Szóval a kérdésem az, hogy hogyan lehet kiszűrni azt az embert aki nem csak addig szívélyes amíg meg akar..na, amíg velem van.

Kapcsolataimban nem volt megcsalás (részemről) tehát nem adtam igazán éles okot az undorító viselkedésre.

2021. nov. 15. 10:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Miért lett vége a kapcsolatnak? Kapcsolat közben milyen konfliktusok voltak? Mi az amit fejedhez vágtak, hogyan reagáltál rá, mit mondtál?
2021. nov. 15. 11:04
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos ez csak próba szerencse úton megy, 35 éves férfiként mondom ezt. Sokat kell beszélgetni a másikkal, és ha kiderül valami turpisság a másik félről, le kell lépni, mielőtt érzelmileg kötődne hozzá az ember. Jobbat nem tudok.
2021. nov. 15. 11:07
 13/25 anonim ***** válasza:
33%

Viszont szakítás után (akár én, akár ők tennék) mindig annyira undorítóan és visszataszító módon viselkedtek,"

Tehát olyan pár szeretnél akivel nyugisan lehet szakítani, mivel még 30 évesen is csak próbálgatod az embereket és nem sikerült egy hosszú távú kapcsolatot kialakítanod. Gondolom a sértődés abból jön , hogy te a legtöbb férfival fellángolásból jössz össze , majd elő adod hogy nem érzel semmit, a férfi lelket is össze lehet törni de elégé félrevezetően viselkedhetsz a kapcsolatban vagy hirtelen jössz elő a szakítással(közben mindent jónak tüntetsz fel ) ami indulatot vált ki ezekből a férfiakból .

2021. nov. 15. 11:15
 14/25 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 13#

A lexikális tudás, hogy valakinek szivacs agya van és gyorsan tanul, nem jelenti azt automatikusan hogy a magánéletben is sikeres lesz, például ha az eq-ja a béka segge alatt van. Vagy, túl nagyok az igényei, és nem talál olyan párt akire 'felnézhet'. Az ilyen nő tipikusan túlértékeli magát és nem képes normális kapcsolatra, nekem sem kellen ilyen nő, volt hozzá szerencsém.

2021. nov. 15. 11:33
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Eleg konnyu. Meg kell nezni, hogyan viselkedik olyan emberekkel, akikhez nem fuzi erdek. Mert az a valodi szemelyisege, nem az amit feled prezental. Amikor mar nem koti hozzad az erdek, nincs punci, akkor hirtelen megvaltozik es mar azt kapod, amit az osszes tobbi ember kap tole. Megvetest, alazast, flegmasagot. Egy kulturalt ember el tud valni kulturaltan. Az pedig nem a diplomak szamaktol, vagy a cegeknel betoltott pozicioktol fugg. Egyszeruen rosszul valasztasz, keresd magadban az okokat. Lehet apukad egy torteto cegvezer volt, es ezert ilyen tipusu ferfiakra kattansz be? Onismeret kene elsosorban, hogy tudd, mit miert csinalsz.
2021. nov. 15. 11:40
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy szűröm ki a férgesét, hogy minél többet beszélgetek vele akár messenger/viber akár személyesen is mielőtt bele megyek egy kapcsolatba. Így is tenyereltem sz@rba elég rendes en, szóval ez sem 100%.

32/F

2021. nov. 15. 11:47
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

A kapcsolataidban megvolt az őszinte, nyílt, tabuk nélküli kommunikáció? Meg tudtatok mindent beszélni? Nem csak úgy volt, hogy gyűlt a feszültség, aztán egy veszekedéskor kitört, sokszor sértő hangnemben? A másik fél csak mondta a szépeket, vagy érezted a tetteiben is, hogy a szavai mögött van fedezet?

Te hogyan viselkedtél a kapcsolat alatt és a szakításkor? Meghallgattad a másikat és próbáltad elkerülni a személyeskedést, és inkább a megoldást mondtad? Vagy inkább sokszor a másikat hibáztattad? Le tudtad nyelni a büszkeséged, és tudtál bocsánatot kérni? Nyitott voltál a másik bocsánatkérésére?

Szerintem az emberek szívélyességének "szűrésére" a kulcs (ahogy a párkapcsolatnál is) a kommunikáció és az önreflexió. Mindenről tudni kell beszélni, normális hangnemben. Az, aki a kapcsolat során arra törekszik, hogy megbeszéljétek a dolgokat, és ne anyázás legyen, az a szakításkor is erre fog törekedni, ha tényleg nem megcsalás vagy hasonló árulás miatt következik be.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy megvizsgáld TE hogyan viselkedsz, miképpen kommunikálsz, mert az ember hajlamos magának elnézni azt a hibát, amit a másikon számon kér (saját tapsztalat is). És például ne az vezéreljen, hogy ő nem adja meg ezzel a kijelentésével a tiszteletet, akkor én is egyből alpári stílusban elkezdem szidni, hanem először próbáld meg háttérbe szorítva az önérzetedet kedvesen, diplomatikusan kezelni a kényesebb kérdéseket is.

Egy jó párkapcsolat úgy épül fel, hogy két összeillő ember az idő folyamán megismeri egymást, összecsiszolódik, segít a másiknak legyőzni a gátjait. A vitás helyzeteknél is mindig születik egy megoldás, ami után egyik félben sem marad hiányérzet. Így tudnak egymást támogatva előrejutni a kapcsolatukban. Asszertív kommunikáció, büszke/sértett egó legyőzése, kölcsönös szeretet, tisztelet, megbecsülés.

Szerintem a fő kérdés, hogy ez nálad és a kapcsolataidban megvan-e. Ha valaki ebben él a párkapcsolata során, szerintem egy szakításkor sem vált át undorító stílusra.

2021. nov. 15. 11:48
 18/25 anonim ***** válasza:
13%
Rólad többet elmond h csak ilyenekkel vagy hajlandó leállni :D
2021. nov. 15. 12:10
 19/25 anonim ***** válasza:
11%
Gondolom a 18-as válszat valami bölcsész nő írta. Nagyon irritáló ez az okoskodó stílus... Basszus.
2021. nov. 15. 12:22
 20/25 anonim ***** válasza:
35%

"Miről is szól az iskola, ha nem arról, hogy az ember értelmes legyen?"

Pont tegnap olvastam ezzel kapcsolatban Ben Carson-ról, hogy milyen jó példa arra, hogy aki egy helyen okos, nem lesz mindenhol az, akit érdekel:

[link]

2021. nov. 15. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!