Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Oofy doofy nerd és altermaxos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oofy doofy nerd és altermaxos bétaként lehet matchem és csajom?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban beszélnek az online blackpill világban arról, hogy a mai egyetemet végzett feminista nőknek már nem kell Chad. Ők a feminin "homoszexuális barát" típusú fiúkat akarják, akiket aztán le tudnak dominálni a kapcsolatban.

Tehát lehet ha én is ilyen lennék valahogy, sikeresebb lehetnék a párkapcsolatban.

Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, sok ilyen ZP -be járó nyomit ismertem, akik valahogy ezzel csajoztak be. Később betudtam a jelenséget annak, hogy akkoriban még a párkapcsolati piacon nem volt akkora a verseny, mint ma, így ezek a csávók is találtak maguknak párt, ma viszont ugyanezek a lányok már a klasszikus Chadeket választanák/választják ki Tinderen (lapátáll stb).

Ettől függetlenül lehetséges, hogy ez nem igaz, ahogy a videóban Travis blackpill is rámutat London utcáin:

[link]

Londonról tudni kell, hogy a migráció miatt a városban brutális férfitöbblet van. A Tinder emiatt és a korai adoptáció miatt is a magyarnál sokkal kompetívebb (próbáljátok ki Tinder passporttal, hány matchetek van ott). Ennek ellenére ahogy a videóban is látszik, ezek az oofy doofy párok továbbra is otf vannak az utcán.

Tehát mi lenne, ha hagynám a király elektronikus zenéket és átállnék ilyen elavult alter fosok hallgatására, miközben megtanulhatnék gitározni is. Ezek mellett az öltözködésemben és a hajamban is rátérnék egy femininebb, de közben rockosabb/alterosabb stílusra. Esetleg akár jöhet a rózsaszín haj és a smink is és bejelenteném, hogy biszexuális vagyok.

Működhet a taktika Budapesten az egyetemista lányok körében?

2021. okt. 17. 21:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
95%
Én csak rákerestem a Kispálra, de ez a kérdés fogadott...hát a kérdésnek már a felét nem értettem, milyen nyelven van ez egyáltalán? Kérdező, te valami párhuzamos világban élsz? Amúgy az ötleteid a szeparálásról inkább valami fasiszta ideológiát tükröznek. Bizony baj van nálad a toronyban...
2021. okt. 25. 20:13
 52/55 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszod hatalmas :D

Amúgy mi a bajod a Kaukázussal? Én nem hiszem el, hogy ez nem egy trollkérdés.

2021. okt. 25. 20:14
 53/55 A kérdező kommentje:

Így pár héttel később leírom honnan ered a kérdés. Két dolgot látok a mai világban:

- Tinderen és az éjszakai életben nem lehet csajozni. Egyszerűen nincs hely, ahol lehetne.

- A Kaukázus hallgató nálam csúnyább oofy doofy ismerőseimet mintha nem érintené az egész, továbbra is van nőjük valahogy.

2021. okt. 26. 09:34
 54/55 anonim ***** válasza:
Lehet csajozni, ha nem használsz olyan kifejezéseket mint az "oofy doofy"
2021. okt. 26. 23:00
 55/55 anonim ***** válasza:
89%
A kérdésből egyedül a “lehet” és a “ csaj” szót értem. Ja, meg az “és”-t. Szóval nem tudok válaszolni.
2021. okt. 31. 17:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!