Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oofy doofy nerd és altermaxos bétaként lehet matchem és csajom?
Egyre gyakrabban beszélnek az online blackpill világban arról, hogy a mai egyetemet végzett feminista nőknek már nem kell Chad. Ők a feminin "homoszexuális barát" típusú fiúkat akarják, akiket aztán le tudnak dominálni a kapcsolatban.
Tehát lehet ha én is ilyen lennék valahogy, sikeresebb lehetnék a párkapcsolatban.
Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, sok ilyen ZP -be járó nyomit ismertem, akik valahogy ezzel csajoztak be. Később betudtam a jelenséget annak, hogy akkoriban még a párkapcsolati piacon nem volt akkora a verseny, mint ma, így ezek a csávók is találtak maguknak párt, ma viszont ugyanezek a lányok már a klasszikus Chadeket választanák/választják ki Tinderen (lapátáll stb).
Ettől függetlenül lehetséges, hogy ez nem igaz, ahogy a videóban Travis blackpill is rámutat London utcáin:
Londonról tudni kell, hogy a migráció miatt a városban brutális férfitöbblet van. A Tinder emiatt és a korai adoptáció miatt is a magyarnál sokkal kompetívebb (próbáljátok ki Tinder passporttal, hány matchetek van ott). Ennek ellenére ahogy a videóban is látszik, ezek az oofy doofy párok továbbra is otf vannak az utcán.
Tehát mi lenne, ha hagynám a király elektronikus zenéket és átállnék ilyen elavult alter fosok hallgatására, miközben megtanulhatnék gitározni is. Ezek mellett az öltözködésemben és a hajamban is rátérnék egy femininebb, de közben rockosabb/alterosabb stílusra. Esetleg akár jöhet a rózsaszín haj és a smink is és bejelenteném, hogy biszexuális vagyok.
Működhet a taktika Budapesten az egyetemista lányok körében?
"Amíg a nőben csak a leküzdendő akadályt látod, amin túl ott vár az igazi célod, a punci":
Ezzel minden férfi így van, csak max úgy tesz mintha nem.
Igen, csak míg számunkra, normálisok számára ez a "küzdelem" egy sakkjátszma két egyenrangú fél között, ahol te legfeljebb annyival állsz az "ellenfél" fölött, mintha a sakkban te lennél a világossal, azaz neked kell megtenned az első lépést, számodra inkább horgászat, ahol - szerinted - elég egy jó csali, hogy horogra akadjon végre az a mafla hal. Míg mi megnyitásokról, kombinációkról és végjáték-taktikákról beszélgetünk, te beetetésről, lisztkukacokról, horgokról és damilokról. Utóbbival csak annyi a gond, hogy a legtöbb nő intelligensebb és több önbecsüléssel rendelkezik, mint egy ponty. Itt omlik össze a te elméleted.
"Amíg a nőben csak a leküzdendő akadályt látod, amin túl ott vár az igazi célod, a punci":
Az önbecsülés jogos, az inteligencia már nem annyira. Beszéltél már őszintén Chaddel csajozásról?
Utóbbival csak annyi a gond, hogy a legtöbb nő intelligensebb és több önbecsüléssel rendelkezik, mint egy ponty.
Erre válaszoltam.
Te nem veszed emberszámba a nőket, teljesen jogos, hogy ők se vesznek emberszámba téged, se a többi oofydoofy chad alfabéta haverodat. Nem látok itt semmi problémát.
Hátrébb az agarakkal incelke.
Komolyan nem veszitek észre hogy mekkora ocsmányságok vagytok? Nem beszélhetek más nevében, de én soha nem tudnék ilyen undorító lényeket szeretni, de még szexre se kellenének ilyen nőgyűlölő okádékok, egy ujjal nem nyúlnék hozzátok.
De nyilván így van ezzel az összes nő, mert különben nem lennétek incelek. De itt is olvashatod, nincs nő akinek bejönnek a mocskos szövegeitek. Felőlem leélhetitek így az életeteket, magányosan és gyúlölködve, senkit nem érdekel. Persze nem mondom, azért örülünk hogy egy lánynak se tudjátok tönkretenni az életét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!