Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Oofy doofy nerd és altermaxos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oofy doofy nerd és altermaxos bétaként lehet matchem és csajom?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban beszélnek az online blackpill világban arról, hogy a mai egyetemet végzett feminista nőknek már nem kell Chad. Ők a feminin "homoszexuális barát" típusú fiúkat akarják, akiket aztán le tudnak dominálni a kapcsolatban.

Tehát lehet ha én is ilyen lennék valahogy, sikeresebb lehetnék a párkapcsolatban.

Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, sok ilyen ZP -be járó nyomit ismertem, akik valahogy ezzel csajoztak be. Később betudtam a jelenséget annak, hogy akkoriban még a párkapcsolati piacon nem volt akkora a verseny, mint ma, így ezek a csávók is találtak maguknak párt, ma viszont ugyanezek a lányok már a klasszikus Chadeket választanák/választják ki Tinderen (lapátáll stb).

Ettől függetlenül lehetséges, hogy ez nem igaz, ahogy a videóban Travis blackpill is rámutat London utcáin:

[link]

Londonról tudni kell, hogy a migráció miatt a városban brutális férfitöbblet van. A Tinder emiatt és a korai adoptáció miatt is a magyarnál sokkal kompetívebb (próbáljátok ki Tinder passporttal, hány matchetek van ott). Ennek ellenére ahogy a videóban is látszik, ezek az oofy doofy párok továbbra is otf vannak az utcán.

Tehát mi lenne, ha hagynám a király elektronikus zenéket és átállnék ilyen elavult alter fosok hallgatására, miközben megtanulhatnék gitározni is. Ezek mellett az öltözködésemben és a hajamban is rátérnék egy femininebb, de közben rockosabb/alterosabb stílusra. Esetleg akár jöhet a rózsaszín haj és a smink is és bejelenteném, hogy biszexuális vagyok.

Működhet a taktika Budapesten az egyetemista lányok körében?

2021. okt. 17. 21:36
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
95%
Te is le akarod szabályozni a társadalom egy csoportját, ezt jogosnak is tartod, és én is a társadalom egy csoportjának a leszabályozását mondtam, de az nem oké. Ajánlanám az önkritika gyakorlását.
2021. okt. 20. 14:43
 42/55 A kérdező kommentje:

Mondjuk az országépítő munkás incelek elküldése nem biztos, hogy a legjobb megoldás.

Így is kamionos hiány van...

2021. okt. 20. 14:46
 43/55 anonim ***** válasza:

A feminista férfiak nagy többsége diplomás értelmiségi? Azokra nincs szükség.

Incelek, mint országépítő munkások? 😂😂 majd pont 😂

2021. okt. 20. 14:51
 44/55 A kérdező kommentje:

"A feminista férfiak nagy többsége diplomás értelmiségi":

De annak a nyomorékabb genderszakos tartós békére csápoló változatára gondolok.

2021. okt. 20. 15:02
 45/55 anonim ***** válasza:
87%
Az incel mondja az értelmiségi férfira, akinek létező nemi élete van, hogy nyomorék? Hajjajj van baj, leginkább fejben.
2021. okt. 20. 15:09
 46/55 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is visszataszitoak a genderszakos feminista ferfiak (szamomra legalabbis, en egy konzervativ no vagyok), csak azt nem ertem miert ok a hibasak hogy neked nem jut plna? Egyedul te tehetsz rola hogy nyomorult vagy.

Szamomra pontosan egy kalap alatt vagy a feminista genderszakos ferfiakkal-nem vagy ferfi.

2021. okt. 20. 16:08
 47/55 anonim ***** válasza:
95%
Korlátoznád mások szabadságát, és még csodálkozol, hogy senkinek se kellesz? Hát nem véletlenül.
2021. okt. 20. 17:24
 48/55 A kérdező kommentje:
A k*rva anyátok haljatok már meg.
2021. okt. 21. 02:33
 49/55 anonim ***** válasza:
90%
😂😂
2021. okt. 21. 06:48
 50/55 anonim ***** válasza:
90%

Hölgyeim és Uraim, a végső érvet hallották! Köszönjük figyelmüket! A viszontlátásra!

(Balra el, függöny, vastaps.)

2021. okt. 21. 07:14
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!