Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oofy doofy nerd és altermaxos bétaként lehet matchem és csajom?
Egyre gyakrabban beszélnek az online blackpill világban arról, hogy a mai egyetemet végzett feminista nőknek már nem kell Chad. Ők a feminin "homoszexuális barát" típusú fiúkat akarják, akiket aztán le tudnak dominálni a kapcsolatban.
Tehát lehet ha én is ilyen lennék valahogy, sikeresebb lehetnék a párkapcsolatban.
Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, sok ilyen ZP -be járó nyomit ismertem, akik valahogy ezzel csajoztak be. Később betudtam a jelenséget annak, hogy akkoriban még a párkapcsolati piacon nem volt akkora a verseny, mint ma, így ezek a csávók is találtak maguknak párt, ma viszont ugyanezek a lányok már a klasszikus Chadeket választanák/választják ki Tinderen (lapátáll stb).
Ettől függetlenül lehetséges, hogy ez nem igaz, ahogy a videóban Travis blackpill is rámutat London utcáin:
Londonról tudni kell, hogy a migráció miatt a városban brutális férfitöbblet van. A Tinder emiatt és a korai adoptáció miatt is a magyarnál sokkal kompetívebb (próbáljátok ki Tinder passporttal, hány matchetek van ott). Ennek ellenére ahogy a videóban is látszik, ezek az oofy doofy párok továbbra is otf vannak az utcán.
Tehát mi lenne, ha hagynám a király elektronikus zenéket és átállnék ilyen elavult alter fosok hallgatására, miközben megtanulhatnék gitározni is. Ezek mellett az öltözködésemben és a hajamban is rátérnék egy femininebb, de közben rockosabb/alterosabb stílusra. Esetleg akár jöhet a rózsaszín haj és a smink is és bejelenteném, hogy biszexuális vagyok.
Működhet a taktika Budapesten az egyetemista lányok körében?
Mondjuk az országépítő munkás incelek elküldése nem biztos, hogy a legjobb megoldás.
Így is kamionos hiány van...
A feminista férfiak nagy többsége diplomás értelmiségi? Azokra nincs szükség.
Incelek, mint országépítő munkások? 😂😂 majd pont 😂
"A feminista férfiak nagy többsége diplomás értelmiségi":
De annak a nyomorékabb genderszakos tartós békére csápoló változatára gondolok.
Szerintem is visszataszitoak a genderszakos feminista ferfiak (szamomra legalabbis, en egy konzervativ no vagyok), csak azt nem ertem miert ok a hibasak hogy neked nem jut plna? Egyedul te tehetsz rola hogy nyomorult vagy.
Szamomra pontosan egy kalap alatt vagy a feminista genderszakos ferfiakkal-nem vagy ferfi.
Hölgyeim és Uraim, a végső érvet hallották! Köszönjük figyelmüket! A viszontlátásra!
(Balra el, függöny, vastaps.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!