Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Oofy doofy nerd és altermaxos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oofy doofy nerd és altermaxos bétaként lehet matchem és csajom?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban beszélnek az online blackpill világban arról, hogy a mai egyetemet végzett feminista nőknek már nem kell Chad. Ők a feminin "homoszexuális barát" típusú fiúkat akarják, akiket aztán le tudnak dominálni a kapcsolatban.

Tehát lehet ha én is ilyen lennék valahogy, sikeresebb lehetnék a párkapcsolatban.

Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, sok ilyen ZP -be járó nyomit ismertem, akik valahogy ezzel csajoztak be. Később betudtam a jelenséget annak, hogy akkoriban még a párkapcsolati piacon nem volt akkora a verseny, mint ma, így ezek a csávók is találtak maguknak párt, ma viszont ugyanezek a lányok már a klasszikus Chadeket választanák/választják ki Tinderen (lapátáll stb).

Ettől függetlenül lehetséges, hogy ez nem igaz, ahogy a videóban Travis blackpill is rámutat London utcáin:

[link]

Londonról tudni kell, hogy a migráció miatt a városban brutális férfitöbblet van. A Tinder emiatt és a korai adoptáció miatt is a magyarnál sokkal kompetívebb (próbáljátok ki Tinder passporttal, hány matchetek van ott). Ennek ellenére ahogy a videóban is látszik, ezek az oofy doofy párok továbbra is otf vannak az utcán.

Tehát mi lenne, ha hagynám a király elektronikus zenéket és átállnék ilyen elavult alter fosok hallgatására, miközben megtanulhatnék gitározni is. Ezek mellett az öltözködésemben és a hajamban is rátérnék egy femininebb, de közben rockosabb/alterosabb stílusra. Esetleg akár jöhet a rózsaszín haj és a smink is és bejelenteném, hogy biszexuális vagyok.

Működhet a taktika Budapesten az egyetemista lányok körében?

2021. okt. 17. 21:36
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
92%
EZ khegyhethlenh.
2021. okt. 19. 20:01
 32/55 anonim ***** válasza:
96%
És csodálkoznak, hogy a kutyának se kellenek...
2021. okt. 19. 20:03
 33/55 A kérdező kommentje:

"Erdekes, hogy szelsojobbos vagy, de a nok naci eugenikara hajazo parvalasztasi "kulturajat" szapulod :)":

Már nem vagyok szélsőjobbos, mint írtam.

A modern világban a párválasztás és a gyereknemzés egyébként el van választva egymástól. Nekem semmi bajom nem lenne azzal, ha egy náci állam a kinézetemre hivatkozva megtagadná az utódnemzést tőlem, viszont szexet és párkapcsolatot attól még szeretnék.

2021. okt. 19. 20:37
 34/55 anonim ***** válasza:
86%
Pszichésen súlyosan betegek vagytok, ezért nem kelletek egy nőnek sem. Lényegében a nőkhöz való viszonyulásotok olyan mértékben sérült, hogy az már a szociopátia szintjét közelíti. Semmilyen empátia, tisztelet, jóindulat nincs bennetek az emberiség 50 százaléka iránt, ami azért elég gáz. Érdemes lenne elmennetek egy jó pszichiáterhez (tudok ajánlani), és ezt kibogozni a segítségével. Talán édesanyátokkal való viszonyotok sérült ilyen mértékben... (hasonlóan ahhoz, amikor egy súlyosan sérült apa-lánya kapcsolatból jövő nő nem tud egészségesen viszonyulni a férfiakhoz). Persze ahhoz is kell némi intelligencia, hogy az ember felismerje, hogy segítségre van szüksége, és kérjen is segítséget.
2021. okt. 20. 06:00
 35/55 anonim ***** válasza:
9%

"Pszichésen súlyosan betegek vagytok, ezért nem kelletek egy nőnek sem. Lényegében a nőkhöz való viszonyulásotok olyan mértékben sérült, hogy az már a szociopátia szintjét közelíti"

Keveritek az okot es az okozatot.

"Semmilyen empátia, tisztelet, jóindulat nincs bennetek az emberiség 50 százaléka iránt, ami azért elég gáz"

Amilyen a Fogadj Isten....

37F incel

2021. okt. 20. 07:52
 36/55 anonim ***** válasza:
88%

35

Minden normális embernek vannak kudarcai, de mi megtanuljuk feldolgozni őket és az emberi kapcsolataink is őszinték és kölcsönösek. Nem _elvárjuk_ a figyelmet és törődést, hanem _teszünk érte_ , és viszonozzuk annak, akitől ilyet kapunk.

Képesek vagyunk határokat húzni és tiszteletben tartani másokét: tudunk elutasítást adni és fogadni is anélkül, hogy zárt osztályra vagy sittre kéne mennünk utána.

2021. okt. 20. 07:54
 37/55 anonim ***** válasza:
96%

Ja, közel négymilliárd nő kollektíven bűnös azért, mert hetedikben Rozi, az osztály jónője kikosarazott.

Mondom én, hogy kényszerzubbony kell ide...

2021. okt. 20. 08:15
 38/55 A kérdező kommentje:
A feminista férfiak a bűnösek, nem a nők.
2021. okt. 20. 14:19
 39/55 anonim ***** válasza:
95%
Azok biztos. Tudjátok mit kéne? El kéne szeparálnotok magatokat inceleket, mondjuk egy szigetre, nők, és ami még fontosabb feminista férfiak és Chad-ek nélkül. Aztán intézzétek el egymást, ne rontsátok itt a levegőt.
2021. okt. 20. 14:36
 40/55 A kérdező kommentje:
39: Ezt inkább a feminista férfiakkal csinálnám. Chadek maradhatnak, csak le kell szabályozni a szexuális tevékenységüket (mondjuk évente 2 lánnyal szexelhetnek, de azokkal akármennyit).
2021. okt. 20. 14:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!