Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felismerni egy kisfarkú pasit? Lányok, kinek milyen tapasztalata van?
Ismerkedem egy sráccal, nagyon csűri, csavarja a szöveget (próbál nagydumás lenni), talán túlzottan is és néha még kicsit kínos. Viszont nagyjából jól néz ki (bár pokoli alacsony kb. 170-175 közötti). Azonban nekem fontos a kellően normális méret (ezért lenne még esélye) és nem akarok sok időt fecsérelni a randizgatásra. 5 napja beszélgetünk már utaltam rá, hogy feküdjünk le (azután, hogy már a 2. nap próbáltam a szexre, mint témára terelni a beszélgetést), de valamiért kerüli a témát és ő egyelőre mégcsak kajálgatásra, plázába járkálásra meg hasonlókra vevő.
Nos nekem fontos, hogy min. 16/4,5 legyen a farka (de az igazi a 18/5) máskülönben semmennyire nem élvezem a szexet. Szerintetek miért húzza a dolgot és en bloc ettől a szitutól függetlenül kérdezem:
Mi alapján lehet sejteni, hogy egy pasinak kicsi a farka? Mondjuk 16 alatti és legfőképpen vékony (<4,5) neki?
Alacsonyság, vékonyság, félszeg/erőltetett duma esetleg kicsi végtagok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!