Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felismerni egy kisfarkú pasit? Lányok, kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal, nagyon csűri, csavarja a szöveget (próbál nagydumás lenni), talán túlzottan is és néha még kicsit kínos. Viszont nagyjából jól néz ki (bár pokoli alacsony kb. 170-175 közötti). Azonban nekem fontos a kellően normális méret (ezért lenne még esélye) és nem akarok sok időt fecsérelni a randizgatásra. 5 napja beszélgetünk már utaltam rá, hogy feküdjünk le (azután, hogy már a 2. nap próbáltam a szexre, mint témára terelni a beszélgetést), de valamiért kerüli a témát és ő egyelőre mégcsak kajálgatásra, plázába járkálásra meg hasonlókra vevő.

Nos nekem fontos, hogy min. 16/4,5 legyen a farka (de az igazi a 18/5) máskülönben semmennyire nem élvezem a szexet. Szerintetek miért húzza a dolgot és en bloc ettől a szitutól függetlenül kérdezem:

Mi alapján lehet sejteni, hogy egy pasinak kicsi a farka? Mondjuk 16 alatti és legfőképpen vékony (<4,5) neki?

Alacsonyság, vékonyság, félszeg/erőltetett duma esetleg kicsi végtagok?

2021. okt. 1. 16:08
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
#29: Miért, nem az? Fiúismerőseim 70%-a eleve 185 fölötti és 180 alatt már alig látok pasikat (én 174 vagyok +5 centi a cipő). De lehet nem egy körben mozgunk.
2021. okt. 1. 20:35
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
#31 Ne járj magassarkúban! Pokolian nehéz lehet a kisebbrendűségi komplexusaid tudta nélkül ebben férfinek tekinteni. Az átlag magasságtól 2 cm-el vagy alacsonyabb, ez teljesen jó. Ha már féri vagy legalább növessz tököt.
2021. okt. 1. 20:47
 33/43 sterling.archer ***** válasza:
78%
Azt a hulye kurv4t getszi xD hivd el egy randira, szopd le, aztan ha kicsi a pocse es lerazod, akkor sem lesz csalodott mert legalabb egy patront megertel :D imadom az ilyen spinkokat, fasz elvarasi azok vannak, de ha a felet beveszi az enyemnek mar oklendezik.meg fuldoklik :'D
2021. okt. 1. 22:25
 34/43 A kérdező kommentje:
#33: Miért neked mekkora van?
2021. okt. 2. 10:06
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

én sosem tudtam, melyik pasimnak mekkora a farka, a mérőszalagot mindig elfelejtettem az ágyba hozni..........

aki ezt tudja, az tényleg beállít a colos stokkal, hogy most akkor mérés van?

2021. okt. 2. 15:24
 36/43 A kérdező kommentje:

#35: LIFE HACK csak a te kedvedért egy fiú farkának mérésére.

Tudod én szeretek kézimunkázni. Nyilván két kézzel, mert olyan pasikat választok akiken ezt meg lehet csinálni. A kézfejem szélessége (mutató- és kisújj között) 8 cm.

[link]

Ha szorosan egymáshoz illesztem a két kezem fejés közben, akkor így 16 jön ki a tövétől számítva, ergo ekkora méretnél nincs meg az a mozgástartomány, hogy két kézzel kiverhessem a pasimnak. Nyilván ennél nagyobb az élvezetes mind vizuálisan mind mélyhüvelyi orgazmust tekintve (tapasztalat).

Ilyen egyszerű behatárolni egy pasi farkát.

2021. okt. 2. 18:51
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Az alacsonyabb férfiaknak általában kisebb is van. Ha kövérebb testesebb szintén kisebb. A magas vékony srácoknak többnyire átlagos vagy afeletti. Aki gyúr az csak kompenzál.
2021. okt. 2. 21:14
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több nő számára az a fontos, hogy tudod-e használni, vagy nem. 14-16 centis farokkal nagyon sokan boldogok a nők, ha nem vagy béna. Tapasztalatból beszélek. Az egész farokméregetés egy baromság és a kissebségi komplexussal küzdők problémája.
2021. okt. 3. 06:46
 39/43 anonim ***** válasza:
58%
"ha nem vagy béna" ahhoz aztán atomtudomány kell behelyezni oda. Ha nem elég felajzott a nő az is a férfi hibája.
2021. okt. 3. 09:30
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

🤦‍♀️

Mert csak annyitól lesz jó a szex, hogy bent van...

Jól is kell mozogni, és az sem mindegy, hogy a többi testrészeddel közben miket csinálsz. Jó, nem annnnyira bonyolult, de berakni meg ki-be döfködni édeskevés, és nagyon szar tud lenni, mérettől függetlenül.

A nőkre is szokták mondani, hogy "rossz az ágyban", meg "olyan mint egy fadarab". "Ahhoz aztán atomtudomány kell", hogy szétnyissuk a lábunkat és szabaddá tegyük a lyukat, hát nem elég az? 🤷‍♀️

2021. okt. 3. 10:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!