Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felismerni egy kisfarkú pasit? Lányok, kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal, nagyon csűri, csavarja a szöveget (próbál nagydumás lenni), talán túlzottan is és néha még kicsit kínos. Viszont nagyjából jól néz ki (bár pokoli alacsony kb. 170-175 közötti). Azonban nekem fontos a kellően normális méret (ezért lenne még esélye) és nem akarok sok időt fecsérelni a randizgatásra. 5 napja beszélgetünk már utaltam rá, hogy feküdjünk le (azután, hogy már a 2. nap próbáltam a szexre, mint témára terelni a beszélgetést), de valamiért kerüli a témát és ő egyelőre mégcsak kajálgatásra, plázába járkálásra meg hasonlókra vevő.

Nos nekem fontos, hogy min. 16/4,5 legyen a farka (de az igazi a 18/5) máskülönben semmennyire nem élvezem a szexet. Szerintetek miért húzza a dolgot és en bloc ettől a szitutól függetlenül kérdezem:

Mi alapján lehet sejteni, hogy egy pasinak kicsi a farka? Mondjuk 16 alatti és legfőképpen vékony (<4,5) neki?

Alacsonyság, vékonyság, félszeg/erőltetett duma esetleg kicsi végtagok?

2021. okt. 1. 16:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
25%

De az eladasi statisztika szerint a 18cm a legkeresettebb dildomeret :)

37F incel

2021. okt. 1. 16:46
 12/43 anonim ***** válasza:
67%

Sehogyan.

Nekem a párom mondogatta mindig ismerkedésnél amikor a szex szóba került hogy kicsike az ővé. Nem kérdeztem rá sose hogy mekkora. Aztán egyszer smárolásnál odanyúltam hogy megsimogassam. Majd hátra is léptem és megkérdeztem hogy te szerinted ez kicsi??? Totál azt hittem kicsi neki erre kiderült hogy van az 20+ is. Amíg te le nem csekkolod, addig ez nem fog kiderülni.

2021. okt. 1. 16:48
 13/43 anonim ***** válasza:
79%

#9, #10, gyanúsan egyforma százalékokkal!

Csak nem a kérdező, másik profilról? :D

2021. okt. 1. 16:51
 14/43 anonim ***** válasza:
89%
10-es Minden szavából süt! Onnan, hogy érdektelen a méret első körben. A nők nem péniszt keresnek, hanem társat. 2. randin nem szokás forszírozni a szexet, hacsak nem mikropénisz, az jó lesz, ha megvan az összhang. Nagyon keveseknek okoz örömet 18cm, a hüvely 7-10cm, a péniszhez tágul. Ettől függetlenül csak az első néhány cm-en lehet örömöt okozni, a méhszáj ritmikus ütése kimondottan fáj.
2021. okt. 1. 16:53
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
#11 Azt meg is kell fogni, vonj le belőle 6-8 cm-t.
2021. okt. 1. 16:56
 16/43 anonim ***** válasza:
18%
Egyszer lefeküdtem egy nagydumás pasival. Eléggé kicsi volt neki. Szerintem ezzel próbálják kompenzálni a rövid méretet.
2021. okt. 1. 16:58
 17/43 anonim ***** válasza:
93%

16#

Ez hülyeség. Páromnak nagy a farka, de a dumája mégnagyobb

2021. okt. 1. 17:02
 18/43 anonim ***** válasza:
17%
Mi az, hogy gyanúsan egyforma százalékokkal…
2021. okt. 1. 17:05
 19/43 A kérdező kommentje:

Mégis honnan veszitek, hogy pasi vagyok? Attól, hogy itt a gyk-n egy csomó komplexusos tucatszürke pasi van ill. az itteni nők 95%-a egy munkában, elfáradt kisvidéki katolikus háziasszony attól még baromi sok hedonista, testileg érett és szenvedélyes nagyvilági fiatal nő van (pl. én) akinek meg se kottyan egy +18-as méret, mert ahhoz van szokva.

Versenytáncos vagyok, dúl bennem az adrenalin, gyönyörű formás idomaim vannak és heti 3-szor edzek. Sikeres és vonzó pasik társaságában voltam mindig is. A testem nem fogja beérni egy sztandard méretecskável mármennyire is nehezen hiszi a sok kispolgár.

Főleg, hogy ha tudnátok, a női hüvely rendkívül rugalmas. Én 15 éves korom óta fejlesztem intenzíven a testem szexxel, sokszor volt viszonyom tesztoszterontól dúló sportoló kanos fiúkkal és igenis megtudom erősíteni, hogy nem 1-2% az aránya a nagyobb méretű pasiknak hanem legalább 15%. Nem is tudom honnan veszitek, hogy a nagy méret baromi ritka.

Nyilván azért, mert barátnőtök is alig volt, nemhogy érett, szép, szexis barátnőtök így nehéz a valóságban élnetek.

2021. okt. 1. 17:12
 20/43 A kérdező kommentje:
bocs javítva a szövegben: "méretecskével, bármennyire is..."
2021. okt. 1. 17:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!