Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felismerni egy kisfarkú pasit? Lányok, kinek milyen tapasztalata van?
Ismerkedem egy sráccal, nagyon csűri, csavarja a szöveget (próbál nagydumás lenni), talán túlzottan is és néha még kicsit kínos. Viszont nagyjából jól néz ki (bár pokoli alacsony kb. 170-175 közötti). Azonban nekem fontos a kellően normális méret (ezért lenne még esélye) és nem akarok sok időt fecsérelni a randizgatásra. 5 napja beszélgetünk már utaltam rá, hogy feküdjünk le (azután, hogy már a 2. nap próbáltam a szexre, mint témára terelni a beszélgetést), de valamiért kerüli a témát és ő egyelőre mégcsak kajálgatásra, plázába járkálásra meg hasonlókra vevő.
Nos nekem fontos, hogy min. 16/4,5 legyen a farka (de az igazi a 18/5) máskülönben semmennyire nem élvezem a szexet. Szerintetek miért húzza a dolgot és en bloc ettől a szitutól függetlenül kérdezem:
Mi alapján lehet sejteni, hogy egy pasinak kicsi a farka? Mondjuk 16 alatti és legfőképpen vékony (<4,5) neki?
Alacsonyság, vékonyság, félszeg/erőltetett duma esetleg kicsi végtagok?
A korodat fontos lenne behatárold, mivel ez 40felett változó, hogy milyen okokból ilyenek a férfiak, ha érted.:)
De még 20 és 30 évesek közt is van különbség.
Jogos az észrevételed, hogy ez miatt lehet ilyen, én is ezt vettem észre. Akiknel az álagnál kissebb azok akkor sem térnek rá a szexre, ha lehetőség úgy adná, vagy akkor is csak akkor, ha megbizonyosodott róla, hogy a nő mindenben elfogadó lesz. De így is van kivétel akiknek nem standartjuk a szex, de ők meg nyitottak a témára.
Huszonéves korban nagyszáj kisfarok a séma, de ez rengeteg mindentől függ. Függ a személyiségétől, hogy kompenzálni szeretne-e, vagy már elfogadta. De itt ugyanakkor rizikófaktor is van, mivel van aki kispénisszel jó az ágyban, és önbizalma is van, elfogadta magát, esetleg te is növelted az önbizalmát. Így nagyon nehéz kispekulálni.
De, ha csak ez tart vissza akkor van egy kockázatos tippem, amiért talán lepontoznak. De garantálom, hogy eredménye lesz. Süss el egy utalós poént kisfarkú emberekre, és, ha visszahúzódobb lesz, vagy megsem próbál nyomulni akkor beteljesült a jóslatod.
Te nem vagy nő!
Ha nő lennél tudnád, hogy a férfiak 80% nem éri el ezt a méretet, 18/5 meg 1-2%. Péniszméregető kisfiú vagy, aki szerint ez határozza meg a szexet, hát nagyon nem. A nők ilyesmin nem gondolkodnak, úgyhogy bátran használd az átlagos méreted, felesleges az elméleteid miatt kimaradnod bármiből is.
Na, az is biztos, hogy te nem nő vagy. Ilyen stílusban, ilyen szavakkal nem fogalmaznál máskülönben.
Honnan lehet tudni a méretet? Sehonnan. Lefekszel vele és kiderül.
Ugyanaz a kérdés: honnan lehet tudni a nő belső méretét? Mellméretét push-up korában?
Igen, biztos lemérted a pasijaid farkát tolómérővel, és rájöttél, hogy pontosan 4,5 centis átmérő alatt már nem volt jó.
Meg úgy a leírás minden részletéről fogom a fejem.
Nem, ezt a kérdést tényleg nem nő írta ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!