Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törölte a társkereső applikáció fiókját egy randi után, túlgondolnám? 21/L
Direkt nem írom, melyik társkereső oldalon találkoztunk, de a fiú egyetlen (tegnapi) randi után törölte a profilját. Ezt onnan tudom, hogy ha rámegyek a matcheimre, akkor az ő nevénél törölt fiókot ír, azonban a múltbeli beszélgetésünket még vissza tudom olvasni. Tehát nem arról van szó, hogy unmatchelt volna.
Nagyon össze vagyok zavarodva, mert valóban szinte tökéletes első randi volt, és hamarosan újra találkozunk, de én azért ennyire nem köteleződtem el. Órákig beszélgettünk, egy hullámhosszon vagyunk teljesen, már első randin volt szex (és még milyen), és úgy váltunk el, hogy akkor hamarosan újra találkozunk. Viberen beszélünk amúgy, a randi appon csak eleinte társalogtunk, tehát nem is az a helyzet, hogy tőlem akarna megszabadulni.
Lehetséges, hogy ennyire megtetszettem neki? Nagyon normális, karizmatikus fiúnak tűnik, és láttam rajta (illetve mondta), hogy ez az online randizás nem az ő világa, illetve hozzám hasonlóan nem régen ért véget egy hosszabb kapcsolata. Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)
Őszintén szólva egy kicsit megijeszt, hogy ezt most megláttam, nem tudom mire vélni. Túlgondolnám az egészet? Még annyi információ hasznos lehet, hogy mindketten kb 1 hete regisztráltunk, és pár napja matcheltünk az oldalon.
Talán nem azért gondoljuk magunkat intelligensebbnek annál a nőnél, mert ilyen-meg olyan a szexuális életünk, hanem mert mi nem nyilvánulunk meg ilyen módon általánosítva másokról:
“ Nincs bennunk duh a hozzad hasonlo konnyuveru q miatt. Szimplan undorito. De en nem vagyok huhos rad kerdezo! Amiert elso vagy masodik radin lesz****od a pasit. Hisz barmelyiket lesz***nad. Nyugodtan elegitsd ki oket sorra.
Erre pont jo vagy.”
Ha bárki ebben a helyzetben ezt a “nőt” védi, neki ad igazat, ott komoly gondok vannak.
#64, végigolvastam végül a válaszod félálomban, hogy mindenkinek nyugodt legyen a lelke.
Úgy gondolom kicsit félrement a kommunikáció. Itt senkinek sem az erkölcsös nőkkel van a baja. Szerintem nagyon tiszteletre méltó dolog, ha valaki úgy dönt, hogy nem adja könnyen magát. Leírhatom megint, hogy én is ilyen vagyok, büszke is vagyok rá valamilyen szinten.
DE. Ahogy itt megnyilvánultak egyesek, az tűrhetetlen és felháborító.
És nincs szó arról, hogy párhuzamot húzunk intelligencia és szexuális magatartás között. De annak, ahogy emberek a véleményüket megnyilvánítják, igenis köze van az intelligenciához.
Engem nem érdekel, ki kivel és hogyan szexel, de felháborít, hogy milyen stílusban, oktalanul megalázzák egyesek a kérdezőt. Ez szimplán nem emberi és megvetendő. Olvasd vissza annak a nőnek a válaszait, és próbáld meg azt mondani, hogy nem egy rosszindulatú, frusztrált ember, akinek egyetlen célja, hogy bántsa a kérdezőt. Ugye, nem tudod.
Nem tudom követni, hogy hanyan, meg pontosan kik nyilvánultak meg úgy, ahogy, de nyilván rájuk gondoltam, amikor azt írtam, hogy frusztráltak és megkeseredettek, de szerintem ez vitathatatlan.
Úgy gondolom, hogy semmiképp sem kell azt megtűrni, ha valaki teljesen indokolatlanul (még mindig nem az volt a kérdés, hogy helyes-e szexelni első randin) a földbe tiporjon egy idegen embert, aki neki sosem ártott.
Szóval eszerint a logika szerint én meg elkezdhetném szidni most az édesanyukáját is, mert ő is támadó stílust vett fel, és akkor arra lehet ez a reakció? Kéne tudni kezelni az indulatokat azért valamilyen szinten.
Másrészt pedig ez egy egyértelműen létező jelenség sajnos, hogy vannak nők, akik ilyen undorítóan bánnak más nőkkel amiatt, ahogy a magánéletüket élik. Ha nem hiszed, nézd meg az első oldalt a válaszoknál, már ott is találsz ilyet:
“ B############g te normalis vagy????? Odadobtad magad mint valami rongyot 1.nap utan. Na pont ennyit ertel neki.=1 patron. Uramisten.”
Na, ezt meg tudod magyarázni, hogy belőle mi váltotta ki ezt a stílust, “kicsikém”? :)
Jaj kicsikem :D hahh akkor is csak egy patront ert a kerdezo.
Baar ezt meg lehet fogalmazni normalisabban is igazatok van! Tehat cizellaljuk azt a kommentet! A kerdezo ne csodalkozzek azon,ha egy ilyen utan a ferfi annak nezi,ami. Vagy ne varjon a normalis palira ha csak ugy szejjelnyitja a labait. Aztan barki bemehet. Mit vart?
Hogy mindenki egyetert? Tessek ezt a kommentet varta a kerdezo megirom:
Draga kerdezo! Igazad van! Jol csinaltad! Ugyes voltal! Remeljuk sikerult kielegiteni a sracot, igen!! Biztos miattad torolte magat a tarskeresorol mert mikor odaadtad neki magad elso nap, rajott..csakis ilyen lanyra vagyott! Aki ezt barkivel barhol megtenne!
Tessek. Megirtam azt a kommentet amit a kerdezo vart. Ahol egyetertek vele S meg is dicsertem. Ugyes voltal kerdezo.
Igy tovabb. :)
Ez annyira igaz!!!!
Attól nem lesz valaki frusztrált vagy boldogtalan, ha elmondja a véleményét. Valakiknek az volt a véleménye a kérdezőről és a hozzá hasonló nőkről, hogy erkölcstelenek, nincs tartásuk, a viselkedésük nem nőhöz méltó. Ez egy vélemény, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye. Attól, hogy szerintetek rendben van egy első randin szexelni valakivel, nem biztos, hogy ti boldogok vagytok vagy nincs bármiféle frusztrációtok. Ezzel az erővel más mondhatná rátok azt, hogy ti is azért írogattok itt, mert frusztráltak vagytok amiatt, hogy amíg más nőknek igenis vannak elvei veletek ellentétben és titeket frusztrál az, hogy nem tudtok uralkodni magatokon, így saját magatokat helyeztétek a könnyűvérű kategóriába azzal a címszóval, hogy "de hát én szeretek szexelni, és "ettől nem leszek kevésbé értékes".
Azzal senkinek nem is lenne gondja, ha csupán véleményt nyilvánítottatok volna. Nem ez történt, hanem a fele csapat ordenáré, a másik fele pedig megvető stílusban írt választ. Senki nem írt lekezelően azokról a nőkről, akik első randin nem szexelnek, ellenben azok mélyen meg lettek vetve, akik igen. A feltételezés, hogy frusztrációból adódhat ez a lenézés, pedig már csak spekuláció, másra nem tudok tippelni, habár lehet csak én töltöm az időmet értelmes és kultúrált emberek között, és nem ehhez a proli stílushoz vagyok szokva. (Megjegyzem, ami itt többször is elhangzott, hogy ki számít igazi nőnek, és ki nem: ostobaság. Egy nő nem attól nő, hogy mikor, kivel és hol szexel. Hanem egy komplex ember, mint mindenki, és ezer dolog miatt lehet tisztelni (és nem tisztelni). Akik így látatlanban köpködnek, őszintén remélem semmilyen szerencsétlen nem akad a horgotokra, mert semmilyen kiegyensúlyozott párkapcsolatra nem vagytok valóak.)
Akik még maga a kérdés miatt vannak itt, azoknak üzenem, hogy végül megbeszéltem a sráccal, azóta is találkozunk, meglátjuk mi lesz belőle, de lassan haladunk.
a kulonbseg csupan annyi, hogy mi nem tartjuk ‘gaznak’ ha valaki akar honapokat is var az elso szexre, sot nekunk aztan TELJESEN MINDEGY, mikor, kivel szexeltek, neketek viszont valami erthetetlen okbol kifolyolag nem mindegy, mi kivel hanyszor mikor.
es ahogy mar 1000x leirtak elottem is: a stilussal es a megfogalmazassal van a baj, nem magaval a velemennyel.
mondjuk nekem tok mindegy, baromi jot szexeltem az elso randin a baratommal es o nem tart ezert r.bancnak vagy olcsonak vagy erkolcstelennek, fel eve egyutt vagyunk es komolyan gondolja velem, tehat fullra nem hat meg, hogy a gyakorin valamelyik mocskosszaju, felsobbrenduskodo liba szerint ‘ertektelen’ vagyok:D
puszi, tovabbi jo gyulolkodest, remelem, soha az eletben nem lesz nagyobb problematok annal, mint hogy idegen nok milyen hamar szexelelnek a randin.
Igazad van nem proli a stilusod sokkal rongyabb: pro*sti. :D
Ti gyulolkodtok nem mi. Tehat mindenki amiben tobb a tartas az szerintetek: fusztralt! Wow! Tehat ha mas a velemenyem=en vagyok fusztralt.
Senki se fusztralt. Vannak a Q*a tipusu nok, meg a tartassal rendelkezoek.
Ne bantsuk egymast. Van a Q** meg a Nem Q**. Ennyi roviden.
"Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)"
Ha csak kaland azaz odateszed neki ami a labad kozt van es elvezed a f*t..akkor mirol beszelsz mit erdekel kit vag meg gerincre?
Nem lesz hozzad huseges. :D Valszeg te se hozza.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!