Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törölte a társkereső applikáció fiókját egy randi után, túlgondolnám? 21/L
Direkt nem írom, melyik társkereső oldalon találkoztunk, de a fiú egyetlen (tegnapi) randi után törölte a profilját. Ezt onnan tudom, hogy ha rámegyek a matcheimre, akkor az ő nevénél törölt fiókot ír, azonban a múltbeli beszélgetésünket még vissza tudom olvasni. Tehát nem arról van szó, hogy unmatchelt volna.
Nagyon össze vagyok zavarodva, mert valóban szinte tökéletes első randi volt, és hamarosan újra találkozunk, de én azért ennyire nem köteleződtem el. Órákig beszélgettünk, egy hullámhosszon vagyunk teljesen, már első randin volt szex (és még milyen), és úgy váltunk el, hogy akkor hamarosan újra találkozunk. Viberen beszélünk amúgy, a randi appon csak eleinte társalogtunk, tehát nem is az a helyzet, hogy tőlem akarna megszabadulni.
Lehetséges, hogy ennyire megtetszettem neki? Nagyon normális, karizmatikus fiúnak tűnik, és láttam rajta (illetve mondta), hogy ez az online randizás nem az ő világa, illetve hozzám hasonlóan nem régen ért véget egy hosszabb kapcsolata. Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)
Őszintén szólva egy kicsit megijeszt, hogy ezt most megláttam, nem tudom mire vélni. Túlgondolnám az egészet? Még annyi információ hasznos lehet, hogy mindketten kb 1 hete regisztráltunk, és pár napja matcheltünk az oldalon.
28: mert te aztan a becsuletesseg es tartas mintakepe vagy, ugye? aki idegen noket es a SAJAT BARATNOIT rib ancozza egy forumon, gratulalok.
nem azert vagy prud, mert nem szexelsz elso randin, hanem
emiatt a kozepkori begyoposodott, korlatolt felfogasod miatt, hogy a ‘not bsszak, a ferfi bszik’ es emiatt a nonek gaz elso randin szexelni, a ferfinak meg nem. ehhez nagyon ostobanak kell lenni, ebbol az jon le, hogy te a szexnek kb elszenvedoje vagy csak. el tudom kepzelni ezek utan a fenomenalis szexualis eleted.
es azt sem sikerul felfogni, hogy nem MINDENKINEK teszem szet a labam elsore, eleg magasan van a lec kulso es belso szempontjabol is, valoszinuleg magasabban, mint nalad.
de veled ellentetben, nekem tok mindegy, kivel, mikor szexelsz, te vagy az, aki itt riba ncozik masokat.
31-es, te miről beszélsz? Mi nem becsületes az én vagy a fiú viselkedésében jelen helyzetben? Senki nem hazudott a másiknak, mivel mindketten mostanában léptünk ki komoly kapcsolatból, így megállapodtunk, hogyan kezeljük a randit.
Már csak azért is gyanús, hogy itt írogatsz felháborodott stílusban, mert ilyen szavakat egy nő nem használ társai irányába, kivéve ha direkt rosszindulatú, és port akar kavarni.
34: r*banc az, aki penzert szexel olyan ferfiakkal, akikkel amugy nem
tenne.
en aztan nem veszem magamra, mert elevezem a szexet es nem penzert teszem, de baromira szanom a magadfajta megkeseredett ‘noket’ akik masok r*bancozasatol erzik magukat tobbnek. halistennel a kornyezetemben nincsnek ilyen ostoba ‘nok’.
#28, Ideje felébredned...
Nem attól leszel értékes ember, hogy nem szexelsz kevés ismertség után.
Szerintem sokkal tiszteletre méltóbb egy olyan nő, aki lehet, hogy szexel az első randin, de nem aláz másokat és nem ennyire előítéletes, rosszindulatú, istenkomplexusos személy.
Én személy szerint sosem szexelnék első randin, mert ilyen vagyok, nekem mélyebb kapcsolat kell. Mindennek ellenére megvetlek téged azért, amiket mondasz. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szingliként egy másik szinglivel mikor és hogyan bújik ágyba. Te komolyan ez alapján ítéled meg az embereket, és még magadat tartod értékes, különleges nőnek?
Sajnálom, de nem vagy az. Olyanokat bántasz, akik a viselkedésükkel senkinek sem ártanak. Tök jó, hogy neked vannak elveid, éld azok alapján az életed, és keress olyan párt magad mellé, aki hasonlóan gondolkozik és ezt értékeli. De ne nézz le más embereket ilyen dolgok miatt. Írásod alapján nagyon frusztráltnak tűnsz, aki mindenáron el akarja hitetni magával, hogy igenis jobb, mint mások. Lehet inkább egy pszichológussal kéne beszélgetned ahelyett, hogy itt adod ki magadból alpári stílusban a benned felgyülemlett feszültséget.
Nem, az nem r*banc, az a k***a. A kettő között különbség van, az utóbbi pénzért szexel, az előbbi pedig odadobja magát ingyen, mint egy cafat hús.
Jaj hagyjuk már, érdekes módon ti semmiben nem vagytok itéletesek. Gondolom azért a romákat utáljátok 😀 de ti nem vagytok előítéletesek. Vagy ha nem is őket, akkor valami másról megvan a véleményetek.
Istenkomplexus? Az miért istenkomplexus, hogy igenis többre tartom magam holmi könnyűvérű nőcskénél. Ha ezt csináljátok, csináljátok csak, de utána ne háborodjatok fel rajta, ha valaki megmondja, hogy igen, ti ebbe a kategóriába tartoztok. Könyörgöm ne csináljátok már úgy, mintha minden nőnek ilyen értékrendje lenne. Régen is voltak ilyen nők, de akkor még nem volt ilyen nagy szájuk, tisztában voltak vele, hogy mik is ők, ez most hiába fáj nektek.
De még mindig nem kaptam választ. Szerintetek kit nevezünk könnyűvérű nőnek? Nem azt, aki pénzért szexel, az más. A könnyűvérűt azt amióta világ a világ az ilyen típusú nőkre használták, mint ti vagytok. Nem muszáj sértőnek venni a könnyűvérűt, semmi baj nincs vele, ha azok vagytok, de azok vagytok, ennyi, ez tagadhatatlan.
#38, az olvasással is problémád van? Írtam, hogy én nem fekszek le senkivel első randin, 22 évesen vesztettem el a szüzességem, és azóta is egyetlen egy emberrel szeretkeztem, de persze nekem is célzod a “‘minket”, könnyűvérű nőket szidó válaszodat.
A te logikád alapján viszont akkor én egy nagyon különleges nő vagyok, nem? :) Jobb, mint a többi, talán még nálad is jobb, nemde?
Érdekes, szerintem meg te nagyon nem vagy sem különleges, sem értékes.
De sajnos érzékelem, hogy nincs meg az adottságod ahhoz, hogy felfogd azt, amiről beszélek, úgyhogy én nem pazarolok több energiát az okításodba. Remélem nem sok embernek lesz szerencséje a rosszindulatú, “különleges” személyiségedhez.
Teljesen rendben van ha egy nő megéli a testiséget több partnerrel rövid időn belül nem kell megkövezni ezért őket! Viszont az is igaz hogy feleségnek nem kellene. Biztos van olyan férfi akinek ez nem probléma. Számomra fontos hogy a nő akit szeretek az ne ilyen típusú legyen. Sajnos így nem tudok kötődni érzelmileg esetleg barátságot, szexkapcsolatot tudok elképzelni. Ezzel nincs is semmi baj különbözőek vagyunk.
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!