Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törölte a társkereső applikáció fiókját egy randi után, túlgondolnám? 21/L
Direkt nem írom, melyik társkereső oldalon találkoztunk, de a fiú egyetlen (tegnapi) randi után törölte a profilját. Ezt onnan tudom, hogy ha rámegyek a matcheimre, akkor az ő nevénél törölt fiókot ír, azonban a múltbeli beszélgetésünket még vissza tudom olvasni. Tehát nem arról van szó, hogy unmatchelt volna.
Nagyon össze vagyok zavarodva, mert valóban szinte tökéletes első randi volt, és hamarosan újra találkozunk, de én azért ennyire nem köteleződtem el. Órákig beszélgettünk, egy hullámhosszon vagyunk teljesen, már első randin volt szex (és még milyen), és úgy váltunk el, hogy akkor hamarosan újra találkozunk. Viberen beszélünk amúgy, a randi appon csak eleinte társalogtunk, tehát nem is az a helyzet, hogy tőlem akarna megszabadulni.
Lehetséges, hogy ennyire megtetszettem neki? Nagyon normális, karizmatikus fiúnak tűnik, és láttam rajta (illetve mondta), hogy ez az online randizás nem az ő világa, illetve hozzám hasonlóan nem régen ért véget egy hosszabb kapcsolata. Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)
Őszintén szólva egy kicsit megijeszt, hogy ezt most megláttam, nem tudom mire vélni. Túlgondolnám az egészet? Még annyi információ hasznos lehet, hogy mindketten kb 1 hete regisztráltunk, és pár napja matcheltünk az oldalon.
Ezek ígyis-úgyis többnek fogják gondolni magukat azoknál, akik szexelni mernek kapcsolaton kívül. De mindenki tudja, hogy megkeseredett életük van.
Nevetséges, ahogy itt elő próbálják adni azt, hogy ők milyen jók és nekik milyen jó, de sül az egészből, hogy frusztráltak és boldogtalanok.
Én egy régebbi válaszoló vagyok, de azóta mindig jön az "értesítés", így gondoltam írok akkor még valamit, ha már ennyire rákattantatok a témára.
Attól nem lesz valaki frusztrált vagy boldogtalan, ha elmondja a véleményét. Valakiknek az volt a véleménye a kérdezőről és a hozzá hasonló nőkről, hogy erkölcstelenek, nincs tartásuk, a viselkedésük nem nőhöz méltó. Ez egy vélemény, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye. Attól, hogy szerintetek rendben van egy első randin szexelni valakivel, nem biztos, hogy ti boldogok vagytok vagy nincs bármiféle frusztrációtok. Ezzel az erővel más mondhatná rátok azt, hogy ti is azért írogattok itt, mert frusztráltak vagytok amiatt, hogy amíg más nőknek igenis vannak elvei veletek ellentétben és titeket frusztrál az, hogy nem tudtok uralkodni magatokon, így saját magatokat helyeztétek a könnyűvérű kategóriába azzal a címszóval, hogy "de hát én szeretek szexelni, és "ettől nem leszek kevésbé értékes".
Tehát párhuzamot vontok az eltérő vélemény/értékrend és intelligencia/boldogság között.
Ez már titeket minősít és nem azokat, akik könnyűvérűnek gondolnak titeket. Nem lesztek boldogabbak vagy intelligensebbek attól, mert számotokra az erkölcsösség nem jelent semmit.
Ha kicsit jobban belegondoltok az általatok kifugurázott "szent erkölcsös nők" egyáltalán nem beszélnek arról, hogy ti kevésbé lennétek intelligensek vagy boldogok emiatt. Csak az értékrend a vita tárgya, viszont ti már belevontok olyan dolgokat is amit nem lehet megállapítani szimplán abból, hogy kinek mit gondol az első randin való szexről, és az ezt helyeslő vagy elítélő személyekről.
Én úgy gondolom, hogy ezek már mind-mind csak olyan dolgok, amivel megszeretnétek magatokban erősíteni azt, hogy :
"Lehet, hogy én az első randin lefekszek valakivel és több alkalmi partnerem volt, mint XYnak de intelligensebb, boldogabb meg mi egyéb másban jobb vagyok, ergo nem vagyok kevesebb."
Így lebutítva.
Szerintem itt már nincs miről tovább beszélni, innentől az egész átment abba, hogy saját magatokat meggyőzzétek arról, hogy mindezek ellenére emberileg mégiscsak értékesebbek vagytok.
További szép estét.
Nem olvasom végig, ne haragudj. De nem azért frusztráltak azok a nők, mert van véleményük, vagy elveik.
Nézd meg azt az alpári, dühös, végtelenül lekezelő stílust, amiben írtak. Ez itt a kulcs.
Arról ne is beszéljünk, hogy nem is a kérdésre válaszolnak - teljesen irreleváns a véleményük arról, ahogy kinek hogyan kéne élnie a szexuális életét, hiszen a kérdés nem erről szólt.
Ja, és azt hozzátenném, hogy itt senki sem szidta azokat a nőket, akik nem szexelnek idegenekkel (én sem teszem). Én konkrétan egyetlen nőt szidtam, és őt sem amiatt, ahogy a szexuális életét éli, hanem amiatt, ahogy megnyilvánul.
Undorító szavakkal beszél a nőtársairól teljesen indokolatlanul. Lehet véleménye arról, ha valaki máshogy szexel, mint ő, de könyörgöm, nem látod mi folyik itt? “Ti mind értéktelen k*vák vagytok, ne csodálkozzatok, hogy nem kelletek senkinek, persze, hogy én többet érek, mint ti”. Ha ez szerinted érthető és elfogadható, te sem érdemelsz több szót.
Ez most nagyot szolt 👏🏻 egyebkent #65 ha nem olvasol vegig valamit akkor miert valaszolsz ra? Ez olyan mint a facebookon cikkek ala kommentelo emberek akik vegig se olvassak de azert a tartalmara reagalnak 🤦🏽♂️ha keptelen vagy vegigolvasni a kommentet anelkul hogy ne robbannal szet az idegtol (holott semmilyen rosszindulat nincs benne mert teljesen normalis hangvetelben irodott komment), akkor ne reagalj, felnott emberek vagyunk, ha valakit keptelen vagyok vegighallgatni akkor nem folytatom a beszelgetest 🤦🏽♂️
#67 vagyok
Nem konkretan egy not szidtal, tobb no is irt ide,(ferfi is) volt aki finomabban fogalmazott es volt aki nem, ti letamadtatok az egeszet azzal, hogy prud fap*nak meg te vagy ti valoszinuleg az agyban is jobbak vagytok meg minden.
Szoval ne egy mondatot ragadj mar ki a sok komment kozul. Az a komment mar akkor erkezett amikor ti bizonygatni akartatok a normalis kommenteloknek is azt, hogy ok kevesebbek. Eleinte a konnyuveru szot hasznaltak es nem irtak olyat hogy ertektelen. Ti mentetek at eloszor szemelyeskedesbe.
Maradjunk annyiban, hogy itt mindenki válasza haszontalan, és töröltetni kéne, aki azt ecseteli, hogy egy nő nem feküdhet le valakivel az első randin. Ezen szerintem nem lehet vitázni, egyértelmű.
Arra kéne használni az oldalt, amire való: Választ adni a feltett kérdésre.
66-os de itt még mindig csak az értékrendről és annak a fontosságáról van szó. Gondolok én itt arra, hogy XY azt mondja, hogy ő ilyen téren(értékrend, erkölcs stb.) jobb, mint te, mert erkölcsöSEBB. Ergo ez már egy fokozás. Ti pedig elkezdtetek intelligenciáról beszélni, hogy ti intelligenSEBBek vagytok, ergo szinten jobbnak tituláltátok magatokat ezen a téren. Szimplán az alapján, hogy valaki kinyilatkoztatta azt, hogy ő erkölcsöSEBB. De mivel ő ezt kijelentette, számotokra egyértelmű volt, hogy ti intelligenSEBBek vagytok.
Mivel hangot mert adni annak, hogy ő ebben "jobb", ti ezt sértésnek vettétek és támadtatok.
De mindegy. Legyen igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!