Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törölte a társkereső applikáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törölte a társkereső applikáció fiókját egy randi után, túlgondolnám? 21/L

Figyelt kérdés

Direkt nem írom, melyik társkereső oldalon találkoztunk, de a fiú egyetlen (tegnapi) randi után törölte a profilját. Ezt onnan tudom, hogy ha rámegyek a matcheimre, akkor az ő nevénél törölt fiókot ír, azonban a múltbeli beszélgetésünket még vissza tudom olvasni. Tehát nem arról van szó, hogy unmatchelt volna.

Nagyon össze vagyok zavarodva, mert valóban szinte tökéletes első randi volt, és hamarosan újra találkozunk, de én azért ennyire nem köteleződtem el. Órákig beszélgettünk, egy hullámhosszon vagyunk teljesen, már első randin volt szex (és még milyen), és úgy váltunk el, hogy akkor hamarosan újra találkozunk. Viberen beszélünk amúgy, a randi appon csak eleinte társalogtunk, tehát nem is az a helyzet, hogy tőlem akarna megszabadulni.

Lehetséges, hogy ennyire megtetszettem neki? Nagyon normális, karizmatikus fiúnak tűnik, és láttam rajta (illetve mondta), hogy ez az online randizás nem az ő világa, illetve hozzám hasonlóan nem régen ért véget egy hosszabb kapcsolata. Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)

Őszintén szólva egy kicsit megijeszt, hogy ezt most megláttam, nem tudom mire vélni. Túlgondolnám az egészet? Még annyi információ hasznos lehet, hogy mindketten kb 1 hete regisztráltunk, és pár napja matcheltünk az oldalon.

2021. szept. 25. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
97%

hat ezt nagyon tulgondolod.. lehet, csak elege lett mar az egeszbol es toled fuggetlenul is torolte volna.

en is jartam mar igy, naivan azt hittem, amit te. de kiderult, hogy a sracnak amugy randi appon kivul is volt eleg noje (exe, innen-onnan), tehat nem volt mar ra szuksege.

ne legyel naiv.

2021. szept. 25. 21:02
 2/80 anonim ***** válasza:
100%

Összejöttem egy nővel. Jó volt a randi, megbeszéltük hogy folytatjuk. Szex is volt az elsö randin.

Semmi kedvem nem volt tovább bohóckodni a társkeresön. Töröltem a profilom.

Volt szép 3 evünk együtt

2021. szept. 25. 21:12
 3/80 anonim ***** válasza:
78%
Ha ennyire félsz egy parkapcsolattól akkor minek ismerkedsz vagy miért vállalsz egynél több randit?
2021. szept. 25. 21:12
 4/80 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem akkor keress egy olyat aki majd melletted meg tiz masikkal fog irogatni...
2021. szept. 25. 21:15
 5/80 anonim ***** válasza:
85%
Szóval neked derogál, hogy a pasi öszintén tisztel és gondolja veled…no az ilyenek mint te érdemlik meg, hogy rajta kívül még vagy 15 szeretőt tartsanak.
2021. szept. 25. 21:43
 6/80 anonim ***** válasza:
93%
gondolta, ha ilyenek a matchek, milyen lehet a többi
2021. szept. 25. 21:47
 7/80 anonim ***** válasza:
79%
Ezek a satani tarskereso appok 😁 mar nem eleg a kozossegi oldalak adta kombinalasok a noknel, mar egy tarskereso profil torlese is beinditja azokat a fogaskerekeket 😅
2021. szept. 25. 21:59
 8/80 anonim ***** válasza:
76%
"mar nem eleg a kozossegi oldalak adta kombinalasok a noknel, mar egy tarskereso profil torlese is beinditja azokat a fogaskerekeket" Hát a redpill, blackpill agymenéseket, kombinálásokat szerintem nehéz fölülmúlnia a nőknek is...
2021. szept. 25. 23:56
 9/80 anonim ***** válasza:
60%

B############g te normalis vagy????? Odadobtad magad mint valami rongyot 1.nap utan. Na pont ennyit ertel neki.=1 patron. Uramisten.

N

2021. szept. 26. 02:32
 10/80 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálatos módon az ilyen nők mindig a normális pasikba futnak bele, aztán kioffolják őket azzal, hogy hát ő még sem akar kapcsolatot meg hasonlók, majd az ilyen pasikból is szépen lassan gyökerek lesznek miattuk😊.

De nem is értem a férfiakat egyébként, az nem mond nektek semmit egy nőről, hogy rögtön az első találkozás napján már lefekszik veletek? Szóval nekem van 1-2 barátnőm, aki ezt többszörösen megteszi, aztán persze mind azt vallják, hogy "jaj ez csak egyszeri alkalom, amúgy csak 2-3 férfival voltam együtt". Közben meg már a 30+ pasival feküdnek le rögtön pár óra múlva. Ugye erről én, mint barátnő tudok, de az ő ismerőseik, meg a pasik nem. És ezt rengeteg ember erősíti meg. Aki rögtön lefekszik veled az másnak is pillanatok alatt széttette. Nem értem, hogy hogy tud valaki egy ilyen nőre komolyan tekinteni. Ma már egyáltalán nem értek a tartás és a becsületesség. És most lehet lepontozni hölgyeim, mert a 80%-a a nőknek manapság ilyen, már mindenki fűvel-fával aztán fel vannak háborodva, hogyha közlik velük, hogy hát így ebben nem igazán van értékelhető.

2021. szept. 26. 03:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!