Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törölte a társkereső applikáció fiókját egy randi után, túlgondolnám? 21/L
Direkt nem írom, melyik társkereső oldalon találkoztunk, de a fiú egyetlen (tegnapi) randi után törölte a profilját. Ezt onnan tudom, hogy ha rámegyek a matcheimre, akkor az ő nevénél törölt fiókot ír, azonban a múltbeli beszélgetésünket még vissza tudom olvasni. Tehát nem arról van szó, hogy unmatchelt volna.
Nagyon össze vagyok zavarodva, mert valóban szinte tökéletes első randi volt, és hamarosan újra találkozunk, de én azért ennyire nem köteleződtem el. Órákig beszélgettünk, egy hullámhosszon vagyunk teljesen, már első randin volt szex (és még milyen), és úgy váltunk el, hogy akkor hamarosan újra találkozunk. Viberen beszélünk amúgy, a randi appon csak eleinte társalogtunk, tehát nem is az a helyzet, hogy tőlem akarna megszabadulni.
Lehetséges, hogy ennyire megtetszettem neki? Nagyon normális, karizmatikus fiúnak tűnik, és láttam rajta (illetve mondta), hogy ez az online randizás nem az ő világa, illetve hozzám hasonlóan nem régen ért véget egy hosszabb kapcsolata. Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)
Őszintén szólva egy kicsit megijeszt, hogy ezt most megláttam, nem tudom mire vélni. Túlgondolnám az egészet? Még annyi információ hasznos lehet, hogy mindketten kb 1 hete regisztráltunk, és pár napja matcheltünk az oldalon.
Itt gyakorin bárki lehet szűz is, úgy hogy egyébként már átmentek rajta 40-en. Egy nő sem gondolkodik így, aki olyan lenne, mint te. A környezetemből azt tapasztalom, hogy ezt csak a rosszvérű nők vallják, hiába adod elő magad.
Neten a szo nelkuli torles olyan, mint enni. Alap (sajnos)
Miert nem face en beszeltek randi elott? Ott is tilthat, de jobb mint az appon maradni
Azta, mennyire hitegeted magad. Van itt egy nő, aki nem “könnyűvérű”, és egyértelműen jóval magasabb az IQ-ja és az EQ-ja is, mint a tiéd. De ezt te nem bírod elfogadni, és bebeszéled magadnak, hogy biztosan hazudik. Mert hát olyan nem lehet, hogy valaki jobb nálad, dehogyis… Elég szánalmas vagy.
Már kezdem azt hinni, hogy csak trollkodsz, mert nehéz elhinni, hogy tényleg létezik ilyen.
A nehezen megkapható válaszoló tényleg sarkosan fogalmaz, de abban igaza van, hogy nem érdemes egy nőnek magát olcsón odadobni. Lehet hogy értékes személy a magát olcsón adó nő, de akkor kezelje is úgy magát, mert nagyot sérülhet, ami fiatalon le se esik neki, hogy mit csinál magával,két óra beszélgetés után odadobja magát egy vadidegennek, mert a médiából az dől, hogy ez a normális.
Ez a megszokott manapság, de nem a normális. Simán traumatizálhatja önmagát, összeszedhet egy nemi betegséget, mert a gumi se véd meg mindentől. Lehet, hogy egy férfitól is kap valami lealázást, miután ilyen olcsón megkapta, emiatt labtörlőként bánhat vele az aktus után ugyanaz,aki a szex előtt még udvarolt. Olyan lelki (és reméljük hogy csak lelki) sérüléseket lehet szerezni ezzel a könnyelmű életmóddal amit csak egy pszichológus tud százezrekért, milliókért kikezelni a későbbiekben.
37:
‘Nem, az nem r*banc, az a k***a. A kettő között különbség van, az utóbbi pénzért szexel, az előbbi pedig odadobja magát ingyen, mint egy cafat hús.’
nalam a szex a kolcsonos oromszerzesrol szol, tehat veled ellentetben nem ugy elem meg, hogy ‘odadobom magam es a ferfi meg jol kihasznal’ hanem oda-vissza kielegitjuk egymast es elvezzuk az egeszet.
ezert lennek en ‘kevesebb, mint te? ne nevettess mar, miss Becsület.
tudom, hogy nehezen megy az olvasas, de nem dobom magam oda mindenkinek. magasan van a merce, tehat kb osszesen 5-6 olyan ferfi volt 30 evem alatt, akivel elsore lefekudtem, ebbol 3-mal komoly kapcsolatom lett, a legtutobbi most is tart. es a tobbivel sem azert nem lett semmi, mert ok nem akartak volna. mitol lett volna jobb az, ha varok meg 4-5 randit a szexig? te se tudod megmagyarazni.
de latom, meg mindig nem esett le, hogy nekubk tok mindegy, te hanyadik randin szexelsz es kivel, te vagy az aki, nem kepes tultenni magat rajta, hogy masnak az elson is belefer es hiaba vered magad foldhozeg omleszted ide a rosszindulatu mocskot a szadbol, te emiatt egy hajszalnyival se leszel se kulonb, se becsuletesebb. sot, ez a mocskolodas gyomorforgato.
Elkeserit, hogy egyre tobb no habzo szaju, ovodas kislany. De a siras megy a rendes pasi utan, pedig ezeknek a noknek a stilusa....no comment
Szomro latni ezt a sok frusztralt, identitas vesztett kislanyt. De, ti tudjatok, de akkor ne nyafogjatok a rendes pasi utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!