Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törölte a társkereső applikáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törölte a társkereső applikáció fiókját egy randi után, túlgondolnám? 21/L

Figyelt kérdés

Direkt nem írom, melyik társkereső oldalon találkoztunk, de a fiú egyetlen (tegnapi) randi után törölte a profilját. Ezt onnan tudom, hogy ha rámegyek a matcheimre, akkor az ő nevénél törölt fiókot ír, azonban a múltbeli beszélgetésünket még vissza tudom olvasni. Tehát nem arról van szó, hogy unmatchelt volna.

Nagyon össze vagyok zavarodva, mert valóban szinte tökéletes első randi volt, és hamarosan újra találkozunk, de én azért ennyire nem köteleződtem el. Órákig beszélgettünk, egy hullámhosszon vagyunk teljesen, már első randin volt szex (és még milyen), és úgy váltunk el, hogy akkor hamarosan újra találkozunk. Viberen beszélünk amúgy, a randi appon csak eleinte társalogtunk, tehát nem is az a helyzet, hogy tőlem akarna megszabadulni.

Lehetséges, hogy ennyire megtetszettem neki? Nagyon normális, karizmatikus fiúnak tűnik, és láttam rajta (illetve mondta), hogy ez az online randizás nem az ő világa, illetve hozzám hasonlóan nem régen ért véget egy hosszabb kapcsolata. Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)

Őszintén szólva egy kicsit megijeszt, hogy ezt most megláttam, nem tudom mire vélni. Túlgondolnám az egészet? Még annyi információ hasznos lehet, hogy mindketten kb 1 hete regisztráltunk, és pár napja matcheltünk az oldalon.

2021. szept. 25. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell megkeseredettnek lenni, hogy elutasitsam azt, aki elso randin lesz..p es azt feltetelezzem, hogy barkivel megtenne, igazad van...🤦
2021. szept. 27. 17:32
 52/80 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Ezzel az egész kérdéssel az a gond, hogy egyrészt nem releváns kérdés a te szempontodból sem, hiszen nem akarsz vele komoly kapcsolatot, így max megmarad egy elképzelt teória, bár azt sem értem miért nem az egyetlen embertől kérdezted meg ezt, aki erre tudna válaszolni :D

A második hiba az, hogy nem vagy tisztában az emberi elme működésével és az alap pszichológiával, ha ezeket leírod pl. hogy első randin szex, borítékolható a sok negatív komment névtelenül és a sok rejtett frusztráció okozta fröcsögés rád, ezzel tisztában kellett volna lenned. A 3. hiba, hogy még bele is állsz a vitába ergo a védekezésed ami itt csak a reagálásod a sok negatív kommentre rögtön belehelyez téged az áldozat szerepbe szinte önigazolva a sok önkéntes erkölcsrendőrt :D Azt hiszem máshol nem hibáztál :)

2021. szept. 27. 17:43
 53/80 anonim ***** válasza:
0%
51: na teged aztan biztos nem szopna le senki, ne aggodj.
2021. szept. 27. 19:25
 54/80 anonim ***** válasza:
57%
Hat, inkabb senki, mint egy prosti, aki mindenkit a szajaba vesz, aki ranez🤷
2021. szept. 27. 19:39
 55/80 A kérdező kommentje:

52-es, valóban nem releváns az én szemszögemből, nem is írnék már, ha nem lenne ekkora kavalkád a kérdés alatt.

Másodszor, nem hiszem, hogy egészséges elmeállapotra utal, hogy ennyien egyből kitörtek a kérdés láttán, és elhordtak engem és egyéb válaszolókat egy utolsó k**nak. Lásd, a legutóbbi 54-es válaszoló már prostinak titulál annyi információ alapján, hogy egyszer lefeküdtem valakivel első randin. Tehát ignorálják a többi tényt, ami a kérdésem alapján kiderült (például, hogy eddig hosszú kapcsolatban voltam, ami kizárja a randizást), illetve figyelmen kívül hagyják az emberek által jellemzően alkalmazott mechanizmust ismerkedéskor, miszerint egy bizonyos szűrön nem mindenki megy át már ahhoz sem, hogy jobbra húzzam egy appon, találkozóról nem is beszélve. Tehát itt megborul a válaszolók egy része által felállított kritika, hogy MINDEN nő MINDENKIVEL lefekszik MINDIG.

Végül pedig, nem belállok a vitába, eszemben sincs egyenként válaszolni bizonyos alakoknak, akiknek az IQ-ja 1 a köbönnel lehet egyenlő. Csupán lesokkolt (és egyben szórakoztat is, ezt elismerem) az a választömeg, amit elindítottam.

Kellemes estét kívánok amúgy minden kedvesnek, szexeljetek sokat és főleg jót!

2021. szept. 27. 22:37
 56/80 anonim ***** válasza:

Sikerult kiforgatnod, szupi.

Tul racionalis vagy. Torolte magat szo nelkul. Es? Az ot jellemzi, nem teged. Megalazo? Az. Mindenki atel ilyet? Igen.

Ha minden no utan, akivel randi sem volt, de szo nelkul torol leallnek agyalni, reg kiugrottam volna az ablakon.

Racionalitas helyett inkabb sopord le a valladrol es menj tovabb. Az ember jellemet az turkozi, hogyan kezeli a kudarcot es hogyan tud felallni belole.

2021. szept. 28. 11:09
 57/80 anonim ***** válasza:
35%

Kerdezo. Nincs bennunk duh a hozzad hasonlo konnyuveru q miatt. Szimplan undorito. De en nem vagyok huhos rad kerdezo! Amiert elso vagy masodik radin lesz****od a pasit. Hisz barmelyiket lesz***nad. Nyugodtan elegitsd ki oket sorra.

Erre pont jo vagy. Ennyi. Miert haragudnank rad? Mindenki mas. Van aki orrba szajba b**atja magat mint te. Van aki 3+ honapot vart es hogy kimondja szeret: EN ezt kivartam. DE ettol meg neked nem kell. Nyugodtan fekudj a kovetkezo srac ala a jovo heten. Aztan igy tovabb.

25n

Erre: mi ez a duh bennunk?? Senki se haragszik rad kerdezo. Nem illegalis a sz**as meg a d*** az elso randin. :D

2021. szept. 28. 17:03
 58/80 anonim ***** válasza:
57%

Nem, de be lepodj meg, ha a pasi offol es ordasnagy k..nak nez, ha te mindenkit le..psz mar elso ranezesre.

Es kepzeld, vannak akik ki is fogjak hasznalni az ingyen p..nat, de tudjuk, hogy a normalis pasik utan megy a nyavogas, de kerdem en. Minek normalis pasi, ha az nektek vesztes, es miert akartok normalis pasit, ha elso randin barkivel lefekszel? Wooow🤦

Azt kapod az elettol, amit beleraksz...vagyis, amit beled raknak, ebben az esetben.

2021. szept. 28. 17:20
 59/80 anonim ***** válasza:
0%
#58 😂😂😂😂👏👏
2021. szept. 28. 17:37
 60/80 anonim ***** válasza:
7%
Ennyi sok rosszindulatú, hárpia “nőt”, akik itt összegyűltek. :D Szegény kérdező, így kérdezz meg valamit legközelebb normálisan.
2021. szept. 28. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!