Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törölte a társkereső applikáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törölte a társkereső applikáció fiókját egy randi után, túlgondolnám? 21/L

Figyelt kérdés

Direkt nem írom, melyik társkereső oldalon találkoztunk, de a fiú egyetlen (tegnapi) randi után törölte a profilját. Ezt onnan tudom, hogy ha rámegyek a matcheimre, akkor az ő nevénél törölt fiókot ír, azonban a múltbeli beszélgetésünket még vissza tudom olvasni. Tehát nem arról van szó, hogy unmatchelt volna.

Nagyon össze vagyok zavarodva, mert valóban szinte tökéletes első randi volt, és hamarosan újra találkozunk, de én azért ennyire nem köteleződtem el. Órákig beszélgettünk, egy hullámhosszon vagyunk teljesen, már első randin volt szex (és még milyen), és úgy váltunk el, hogy akkor hamarosan újra találkozunk. Viberen beszélünk amúgy, a randi appon csak eleinte társalogtunk, tehát nem is az a helyzet, hogy tőlem akarna megszabadulni.

Lehetséges, hogy ennyire megtetszettem neki? Nagyon normális, karizmatikus fiúnak tűnik, és láttam rajta (illetve mondta), hogy ez az online randizás nem az ő világa, illetve hozzám hasonlóan nem régen ért véget egy hosszabb kapcsolata. Szóval mindketten úgy vágtunk bele, hogy meglátjuk mi lesz, de valószínű csak kalandot szeretnénk (ezt is előre megbeszéltük.)

Őszintén szólva egy kicsit megijeszt, hogy ezt most megláttam, nem tudom mire vélni. Túlgondolnám az egészet? Még annyi információ hasznos lehet, hogy mindketten kb 1 hete regisztráltunk, és pár napja matcheltünk az oldalon.

2021. szept. 25. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
69%

Az írásomból ítélve amúgy is pasi vagyok? Az igen. Kicsi szívem, mivel te is egy könnyűvérű nőcske vagy, így tisztában vagy vele, hogy teljesen igaz a barátnős sztori is, hiszen te is írod, hogy első randin szexeltél, de mivel valakivel már szexeltél első randin, így ezt elég sok emberrel csináltad meg🤷🏼‍♀️ Szóval te vagy az élő példa arra, hogy aki ilyet csinál, azon átmentek már egy páran.

Figyelj a nőt még mindig megba****ák, a férfi pedig valakit megb***. Most elég csúnyán fejeztem ki magam, de ez mindig is így volt, és hiába vagyok most ti könnyűvérűek olyan sokan, ez most is így van. Szóval ne haragudj, de te, aki mindenkinek nekiadod magad, nehogymár egyenrangúnak érezd magad azokkal a nőkkel szemben, akik kizárólag csak komoly kapcsolatban és bizonyos idő után feküdnek le egy férfival. Tehát előadhatod itt magad a női meg a férfi szerepekről. Nem muszáj igazi nőnek lenned, tedd szét nyugodtan bárkinek és éld meg a saját testiségedet, de köszönom szépen nekem inkább van tartásom, büszkeségem és megmaradok nőnek!

Elég szánalmas vagy, ha te ezek miatt nem hiszed el, hogy nő vagyok. Biztos kiváló értékrenddel rendelkező hölgyekkel veszed magad körbe.

2021. szept. 26. 12:40
 22/80 anonim ***** válasza:
34%

#21, Én nem szeretnék beszállni a vitátokba, végig sem olvastam az összes választ, de ez az utolsó hozzászólásod nevetséges.

Szép dolog, hogy te nem fekszel össze akárkivel, lehetsz is erre büszke, de ez a felsőbbrendűségi érzet az egyik legtaszítóbb és leginkább szánalmat keltőbb dolog a világon.

2021. szept. 26. 12:45
 23/80 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megismertem valakit, aki érdekelt, már az első randink előtt inaktiváltam magam. Rá szerettem volna fókuszálni, nem másokra. Ez még messze nem jelent elköteleződést, egyszerűen csak úgy voltam vele, hogy ha elaprózom a figyelmem, érdeklődésem, akkor nem várhatom, hogy jól alakuljon a dolog. Ettől még benne van a pakliban, hogy nem alakul jól, de legalább az esélyt megadom.
2021. szept. 26. 12:49
 24/80 anonim ***** válasza:
60%

Ugyanúgy pasiba is többnek érzi magát egy adott férfi attól a férfitól, aki össze-vissza kefél minden nővel. Ennyi.

Az meg hogy valaki nő létére nem tud uralkodni magán az a nevetséges, és igen, valamilyen szinten mondhatjuk, hogy felsőbbrendűségi érzetem van ha azt vesszük, egy könnyűvérű nő, aki teljesen ösztönszerű életet él gátlások nélkül. Szóval az én szememben leginkább nőként buktak meg. Régen gondolom mindenki tudja, hogy hogyan hívták az ilyet. Na igen, úgyhogy hadd ne kelljen már magyaráznom.

2021. szept. 26. 12:56
 25/80 anonim ***** válasza:
8%
#22, nem kell magyarázkodnod, de vannak gondok a fejedben. :) És ezt egy semmiképp sem könnyűvérűnek nevezhető nőként mondom, mert látom nálad ez számít. Mindenesetre örülök, hogy te ezt nem érzékeled ezt és élsz boldogan az álomvilágodban.
2021. szept. 26. 12:59
 26/80 anonim ***** válasza:
#24*
2021. szept. 26. 13:00
 27/80 anonim ***** válasza:
34%

#21: a nok szegyene inkabb a magadfajta, aki azt vallja, hogy a ‘ferfi megb*sz, a not b*sszak’. normalis no ilyet nem ejt ki a szajan, vagy te meg eletedben nem voltal rendesen megb*szva, amin nem

csodalkozom, tekintve az igenytelen stilusodat, gondolom hasonloan igenytelen ferfiak raktak beled, akik loktek kettot es ennyi volt a szex, de persze szigoruan csak honapok mulva, mert te aztan komoly, tartassal rendelkezo no vagy.

megolnem magam, ha ilyen kiszaradt, prud fap*na lennek, aki az allitolagos baratnoit (lol) egy anonim forumon beszeli ki, hogy mekkora riherongyok, mert x pasival szexeltek. gondolom, a szemukbe meg azert megy a jopofizas.

felnott no vagyok, szeretem a szexet es olyan ferfiakkal kezdek, akik rendesen meg is b*sznak (hogy a te kozonseges szohasznalatoddal eljek), tehat mindkettonknek jo es nem leszek attol kevesebb, hogy valakivel elso randin lefekszem.

mellesleg csak azzal tettem, akivel megvolt a kemia es nagyon egymasra hangolodtunk, tehat nem fekszem ossze mindenkivel, semmi kozod hozza, hogy ez mennyi, de elarulom, utana mindegyik keresett es tobbet akart szexnel. a mostani komoly kapcsolatom is igy kezdodott. tudom, a hozzad hasonlo kiszaradt fap*naknak faj, hogy mas nok elvezik a szexet es jok is benne es meg ugy is kellenek a pasiknak, hogy elso randin lefekszenek veluk. erezd csak ettol kulonbnek magad, mastol ugysem tudod. mar ha no vagy, mert meg mindig hihetelen szamomra, hogy egy no igy arconkopi sajat magat.

2021. szept. 26. 13:48
 28/80 anonim ***** válasza:
60%
Nem vagyok sem prűd, sem fap*na kedvesem, a párommal jó köztünk a szex. Azért vagyok prűd, mert nem fekszek le valakivel az első randin?😂😂😂😂😂 Az igen😂 Ezt te sem gondoltad komolyan. Hiába fáj neked, attól ezek még tények, te a nők szégyene vagy, és nem azért, mert annyi tartásod nincs, hogy ne tedd szét minden első randin a lábad, hanem azért, mert még te támadod azt a nőt, aki nem így tesz. És még én vagyok a prűd 😂😂 egyébként azt nem említettem, hogy az baj, ha valaki több randi után szexel valakivel úgy, hogy nincsenek kapcsolatba. Csak a szimpla első randis meg a pár óra után rögtön szexelős nőkre gondoltam, de erősen belém álltatok. Jó sok r****c van, akinek nagyon fáj az igazság. Mindenki szeret szexelni, de azért nem rögtön pár órán belül, azért ezt érted ugye? Vannak nők, akiknek egy kicsit azért több kell, mint pár óra kommunikáció. Te vagy ti ezen a szinten álltok úgyhogy nem kell felháborodni. Ha ti nem vagyok r****cok, akkor mi ennek a szónak a definíciója? Az olyan nők, mint ti🤷🏼‍♀️ Nem esett még le?
2021. szept. 26. 13:57
 29/80 anonim ***** válasza:
43%
Ha a ti fajtátok nem nevezhető könnyűvérűnek, akkor mi nevezhető annak? Erre adjátok már választ 😀
2021. szept. 26. 13:59
 30/80 A kérdező kommentje:

Jézusom, nem hittem volna, hogy ilyen lavinát indít el a kérdés, csupán kiváncsi voltam.:D

Először is, köszönöm a normális válaszokat, valószínű túlgondolom valóban, de egyébként ma megint találkozunk, és ha szóbajön, rákérdezek. Akik pedig nem voltak képesek kultúrált stílusban válaszolni, inkább nem tisztellek meg titeket annyival sem, hogy egyenként válaszolok. Hihetetlen mennyi frusztrált ember van ezen az oldalon, hogy egy ilyen kérdésre is rögtön ugranak, pedig őket nulla százalékban befolyásolja, hogy engem megb***nak az első randin vagy sem - hogy shakespeare-en fogalmazzak, ahogy itt egyesek tették... Kívánom mindenkinek, hogy jussanak el egyszer arra az értelmi szintre, ahol a felszínes dolgokon túllépve felismerik a valóban értékes emberi tulajdonságokat: humor, jóindulat, karizma, stílus (ez az utóbbi pár itteni válaszolónak újnak tűnhet.)

2021. szept. 26. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!