Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne, hogy szakítás után a volt barátnők távoltartási végzést kapjanak az expasiktól?
Hm. Azt eddig is tudtuk, hogy a szűz nő ronda vagy valami baj van vele, esetleg egy frigid pcsa. Akinek több partnere van, az meg egy ribizli.
Aki hűséges és kapcsolatban van, az irigy dög, rossz pasival van, "bezzegannakvannője".
A szinglik aranyásók, lehetetlen igényekkel.
De ha valaki egy pasival - aki történetesen az exe - szeretkezik, az már egy utolsó, semmirekellő ribi.
Aaaaha. Van kalap, nincs kalap. Az incelek persze csak szegény, ártatlan teremtések, akiknek nem "jut" senki.
"Exekhez meg nem rohangálsz vissza! Ennyi."
Oda rohanunk vissza, ahova akarunk. Inkább, mint hozzád.
"Az ex nem ugyanaz mint a szingli pasi akinek nincs exe!"
Ez esetben szűz a pasi. Különben mindenkinek van exe.
Nem vagyok az az exemmel szexelős típus, de az fix, hogy nem dugnék szűzzel, pont az ilyen fixációi miatt. 20 fölött aki szűz, az nagy eséllyel beteg és flúgos is, én pedig inkább nem kockáztatok, hogy magamra aggassak valami mániákust, torz fantáziavilággal.
Az ilyenek darabolják fel és temetik el egy bőröndbe a kiszemeltjeiket. Brr
Drága, nem kaptál már itt elég választ? Minek írod ki újra?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Válás után nem akartam komolyabb párkapcsolatot.
Próbáltam randizgatni, de a “piacom” eléggé kicsi volt, tekintve hogy kizárólag láthatás alatt voltam hajlandó találkozni (kéthetente szombat), nem voltam hajlandó nős faszikkal dugni (pedig jelentkező akadt bőven), és senkit se akartam komolyabban az életembe engedni.
Fél évnyi tragikus próbálkozás után egy komolyabb jelentkezőt találtam, de az meg belémzúgott :/
Aztán összefutottam egy házasságom előtti exemmel, és három évnyi kétheti/havi 1 lepedőgyűrés lett a vége.
Majd, mikor úgy éreztem, hogy szeretnék egy rendes kapcsolatot, elváltak útjaink.
Ennyi.
Ha tiltva lett volna, hogy vele kufircoljak, akkor maradtam volna a vibrimnél. Vaaagy ne adj isten hülyítettem volna az utolsó cukisrácot (bár ezt nem tartom korrektnek) De nem álltam volna bele egy komoly kapcsolatba csak azért, hogy legyen egy kuki, amibe néha beleülhetek.
Egy ilyen (kivitelezhetetlen)törvénnyel csak a vibri és a hetero férfiprosti ipart erősítenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!