Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja el miattam?
Van a mosogatószivacs. Ha mosogatsz, hasznàlod, amúgy hagyod penészedni a mosogató szélén.
No, te vagy az ő mosogatószivacsa.
Miért ne létezhetne? A férjével jól kijön, csak a szex unalmas. A szexet veled is neg fogja unni, miért választaná téged! Lehet, közelébe sem vagy a férjének egyéb dolgokban.
Nem értem a problémád, előre közölte, csak szexet akar
#6: EZt meg honnan szedted? Ez nagyon nem igaz.
EZ csak a szokásos kettősmércéből jön. Azuért mondjá egyesek, hogy a nőtől elvárják a hűséget, míg maguktól nem. Indoklás: nekem semmit nem jelent, de egy nő csak érzelemből dug.
Nos. Nagyon nincs igazuk.
De ezt a nők írkálják minden hová, hogy ők érzelmi alap nélkül nem fekszenek le senkivel. Még a csoporttársnőim is ezt mondják.
Nem, nem akarok lebukni, csak azt hittem, hogy lehet esély kapcsolatra, ha már lefeküdtünk többször, az érzelmi alap miatt, amit mindenhol olvastam, meg hallottam. Most emiatt nem vagyok depós, csak nem értettem, hogy miért nem. De köszi a néha túl őszinte válaszokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!