Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hagyja el miattam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyja el miattam?

Figyelt kérdés
Adott egy házas nő, a férjével 17 éve vannak együtt. Időnként lefekszünk, de nem hagyja el. Mindig az a magyarázat, hogy csak a szex lett köztük ritka és unalmas, emiatt nem fog váltani, mert jól megvannak a férjével a szexet leszámítva. Most ilyen tényleg létezik vagy más lehet a háttérben?

2021. jún. 19. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Van olyan nő, akinek nem megy érzelmek nélkül. Nekem se nagyon, ettől még időnként teszek egy próbát, mert viszonzott szerelmet találni nehezebb, mint megnyerni a lottó 5-öst. Általában nem jól sül el, ha érzelmek nélkül szexelek, ezért nagyon hamar szakítok és sokáig, akár évekig nincs kedvem próbálkozni senkivel.
2021. jún. 20. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ez mindenkire igaz lenne, akkor nem létezne az alkalmi szex és első pár randis szex. Mert ugye azt te sem gondolod, hogy alig ismert emberbe szerelmes lesz hirtelen valaki. A vonzalom kell, nevezhetjük ezt is valamilyen érzelemnek.
2021. jún. 20. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokat kell még tanulnod ifjú padawan.

Pl azt, hogy nem kell mindent elhinni amit a nők mondanak.

Vitatkozni sem kell velük, csak nyitott szemmel járni és azt nézni mit tesznek, arra meg bólogatni amit mondanak.

Másrészt egy hosszú kapcsolat sokkal több mint szex. Sőt inkább az nem és minden más meg igen. Mintha üzlettársak lennének, csak ez a cég az életük maga. Szexet meg egy nő talál máshol is, azért nem kell a feje tetejére állítani az életét.

2021. jún. 20. 18:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Eddig azt hittem, hogy az alkalmizások is valamilyen előzetes ismeretségből jönnek létre :)
2021. jún. 21. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!