Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a megoldás arra, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás arra, hogyha mindig lemondok a lányról más javára?

Figyelt kérdés

Amikor kezdek meg kedvelni egy lányt/nőt, kezdek belészeretni és látom, hogy egy olyan ember is érdeklődik iránta, aki nálam mindenben jobb… Olyankor mindig le szoktam mondani arról, hogy összejöjjek vele és át adom a terepet.

Nem arról van szó, hogy ne tudnék versenyezni, harcolni egy nőért…

Szerintem még meg is nyerhetném.

Nincs önbizalom hiányom ezzel kapcsolatban.

Csak egészen egyszerűen onnantól kezdve, hogy megjelenik egy nálam jobb vetélytársam, nem érzem fairnek a lánnyal szemben, hogy én magamnak akarjam megszerezni.

Főleg ha már kedvelem… Olyankor őszintén azt kívánom, hogy boldog legyen.

És ezzel kapcsolatban van némi önbizalom hiányom, vagy hogy is mondjam… Nem hiszem, hogy hosszútávon velem lehetne boldogabb, mint azokkal akik rendre később kerülnek a képletbe.

Ez azért is lehet, mert mindig olyan lányokkal kezd el alakulni a dolog akik majdnem minden tekintetben legalább egy szinttel felettem állnak.

Erre lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy csak olyan nőkkel kezdek, akik mondjuk az én szintem alatt vannak és akkor talán nem érkezik olyan konkurencia, akiről nekem is be kell ismernem hogy jobb nálam.

Csak az a bökkenő, hogy az agyamban még soha nem játszódtak le azok a kémia folyamatok melyek a szerelem érzetét keltik, ilyen személyek miatt.

Szerintetek mi lehet a megoldás?

Vagy milyen hozzáfűzni valótok van?

2021. júl. 9. 05:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán zéró az önértékelésed, dolgozz azon ne kémiázz.
2021. júl. 9. 05:55
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Annyira kész vagyok attól amikor így gondolkodik valaki. Ez a szintezés hülyeség, nincs ilyen. Emberek vagyunk, különböző személyiség jegyekkel, külső adottságokkal, élményekkel, tapasztalatokkal. Mi az h ő ilyen szint én meg olyan szint vagyok? Mikor össze jöttem a férjemmel sosem gondolkoztam azon h ő hozzám képest fent vagy lent van. Jól éreztem magam vele, bejött a személyisége, és még ha akart volna sem tudott volna átengedni másnak. Különben meg ha olyan emberrel jössz össze akit nem tudsz tisztelni, magadnál alább valónak tartasz az a kapcsolat mind kettőtöknek előbb utóbb szenvedés lesz. Ha elengedted őket akkor nem kelletek eléggé.
2021. júl. 9. 06:09
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván lemondott róla, vagy azt hazudta.
2021. júl. 9. 06:17
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
80%
Növesztesz agyat, önbecsülést. Ebben a sorremdben.
2021. júl. 9. 07:00
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

Érthető gondolkodás.

És ha javítasz magadon, hogy úgy néz ki mint egy alfahím?

Hogy meglegyen az az érzeted, hogy igenis jobb vagy?

Ha elkezdesz például edzeni már nagyot ugrik az önértékelés.

Amúgy meg hagy döntsön már a lány ;P

Ha neki te jobban tetszel az az ő dolga. Ha veled akar lenni, akkor ne te válasz már helyette, hogy nem nem.... neked ő kell!

xD

Léteznek a szintek, de úgy nehezen fogsz fentebb jutni ha nem állsz ki a lány mellett!

2021. júl. 9. 07:31
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Mi az hogy jobb ember ?
2021. júl. 9. 07:46
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Behányok ettől a "jobb nőt akarok mint én, de nekem olyan nem kell,a ki szintén így gondolkodik a férfiról". Magyarul a saját szarod nem kell, de a tied fogadja el mindenki más. Arra nem gondoltál még, hogy azonos szintű csajt keress? ja hogy legyen jó nő? Ki tart vissza téged a sportolástól, cégalapítástól, plasztika műtéttől? Ki?
2021. júl. 9. 08:35
 8/11 A kérdező kommentje:

“ Behányok ettől a "jobb nőt akarok mint én, de nekem olyan nem kell,a ki szintén így gondolkodik a férfiról". “

Én ilyet még csak véletlenül sem mondtam…

Az, hogy nincsenek szintek egy aljas hazugság egyébként.

Maximum valaki nem nézi, de talán még ez is hazugság, mert tudtat alatt legalábbis mindenki nézi ezeket.

Nem mondtam olyat, hogy nekem nem kell olyan nő, aki szintén így gondolkodik a férfiakról…

Én azt mondtam, hogy nekem nem kell a szintem alatt lévő nő.

Sőt általában olyan sem, aki velem egy szinten van…

De ez nem egyenlő azzal, hogy nem kell olyan nő aki így gondolkodik.

Attól még, hogy egy nő így gondolkodik, még rengeteg okból kifolyólag gondolhatja azt, hogy én vagyok neki a megfelelő, illetve a legjobb…

Csak ugye ez tévedés a részéről.

Az agyam egy szintem alatti nő társaságának hatására nem kezd dopamint és norefedrint termelni, nem mennek végbe ugyanazok a biokémiai folyamatok, amelyek egy szintem feletti nőnél.

Ha nem lennének ilyen nők, akkor ugyanúgy végbe mennének ezek a folyamatok, csak ugye a kontraszt miatt jelenleg nem lehetséges.

Egy bangladesi kisfiú lehet, hogy szuper boldog lenne egy tál, magyar átlag menzás kajától, de egy olyan elkényeztetett, nagyvárosi pénzes kölyök aki minden második nap Michelin csillagos étteremben kajál, az kiköpné…

És az emberekkel is így van mindenki, nem kell álszentnek lenni. Csak annyi a különbség esetleg hogy bizonyos társadalmi csoportok más-más szempontok alapján szintezik az embertársaikat…

Például az aszexuális embereknél valószínűleg nem sokat nyom a latba a másodlagos nemi jellegek intenzitása egy ellenkező neműn…

De a kommunikációs készséget, intelligenciát, egészségi állapotot, ápoltságot, társadalmi státuszt ugyanúgy nézik Őket.

Az átlagnál is alacsonyabb szintűek nem kellenek senkinek, még az azonos szintűeknek sem.

Az az oka, hogy nagyrészük így is kapcsolatban van, hogy kapcsolat függő a társadalmunk és nyomást helyez az egyedülállókra.

De biztosíthatlak, hogy ilyen inger gazdag világban senki sem tud szerelmes lenni egy átlag alattiba.

Ha még kedveli is, akkor is más irányába fog csak szerelmet érezni, ami egy biokémiai folyamat eredménye.

Csak kell neki a gyerek, család, ház, anyagi biztonság és ezeket nagyon nagyon nehéz egyedül megszerezni, átlagos képességekkel.

2021. júl. 9. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de a megkedvelni, átadni szavaknál az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, tehát egybe kell írni. Ha van köztük egy harmadik szó is, csak akkor kell különírni az igétől: meg fogom kedvelni.

De a kérdésre válaszolva: majd akkor nem fogsz lemondani egy nőről, ha szerelemmel fogod szeretni.

2021. júl. 10. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyszer majd jön olyan, akibe szerelmes leszel, ezt nem lehet direkt kiváltani.
2021. júl. 10. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!