Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás arra, hogyha mindig lemondok a lányról más javára?
Amikor kezdek meg kedvelni egy lányt/nőt, kezdek belészeretni és látom, hogy egy olyan ember is érdeklődik iránta, aki nálam mindenben jobb… Olyankor mindig le szoktam mondani arról, hogy összejöjjek vele és át adom a terepet.
Nem arról van szó, hogy ne tudnék versenyezni, harcolni egy nőért…
Szerintem még meg is nyerhetném.
Nincs önbizalom hiányom ezzel kapcsolatban.
Csak egészen egyszerűen onnantól kezdve, hogy megjelenik egy nálam jobb vetélytársam, nem érzem fairnek a lánnyal szemben, hogy én magamnak akarjam megszerezni.
Főleg ha már kedvelem… Olyankor őszintén azt kívánom, hogy boldog legyen.
És ezzel kapcsolatban van némi önbizalom hiányom, vagy hogy is mondjam… Nem hiszem, hogy hosszútávon velem lehetne boldogabb, mint azokkal akik rendre később kerülnek a képletbe.
Ez azért is lehet, mert mindig olyan lányokkal kezd el alakulni a dolog akik majdnem minden tekintetben legalább egy szinttel felettem állnak.
Erre lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy csak olyan nőkkel kezdek, akik mondjuk az én szintem alatt vannak és akkor talán nem érkezik olyan konkurencia, akiről nekem is be kell ismernem hogy jobb nálam.
Csak az a bökkenő, hogy az agyamban még soha nem játszódtak le azok a kémia folyamatok melyek a szerelem érzetét keltik, ilyen személyek miatt.
Szerintetek mi lehet a megoldás?
Vagy milyen hozzáfűzni valótok van?
"Nem arról van szó, hogy ne tudnék versenyezni, harcolni egy nőért…" Nem, a kutya vérvörös fäszát nem!
"Nincs önbizalom hiányom ezzel kapcsolatban."
Nincs, a kutya vérvörös fäszát nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!