Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne, hogy szakítás után a volt barátnők távoltartási végzést kapjanak az expasiktól?
"Velem összejöhetett volna még kapcsolatra "
És ki akar olyan idiótával szexelni, mint te?
Meg jó hogy nincs senkid basszus … az ilyen elmeroggyantak ne is nagyon szaporodjanak… aztán az ilyen szűz fiucskakbol lesz az hogy amikor lesz nekik valakije véletlen akkor korlátozza a szabadságot … betegesen féltékeny … és társai … nem az első ilyen kérdésed … neked amúgy apu meg anyu testvérek?
Én sem járok össze az exemmel de én pl minddel jóba vagyok ha talalkozunk puszi puszi beszélgetünk kivel mizu stb …
De sztm inkább az exemet választanám helyetted …
Volt egy olyan kérdésed minek járnak össze szexelni akkor miért nem maradtak együtt.. nyilván ha szexelni össze járnak akkor valaki más nem működött … sok volt a vita és társai attól a szex meg lehet kva jo .. na mindegy az a baj hogy az ilyen kispocsu elmeroggyant szűz kisfiuknak hiába ír az ember bármit úgyis csak a saját hülyeségeket fogjak …
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!