Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás előtt állok de nem tudom, hogy honnan fogok találni magamnak 41 évesen valakit akivel szépen boldogan tudnék majd élni?
A mostani párod nárcisztikus, ez nem fog javulni, nem lehet megbeszélni, és általában csak romlani szokott.
A bíztató az, hogy én 45 éves férfi vagyok, teljesen normális, és olyan értékrendű hölgyet keresek, mint te. Nem én vagyok az egyetlen, szóval simán találsz új társat. Ha boldogtalan vagy, akkor ne félj kilépni a rossz kapcsolatból.
Most egy 40 éves gyerekkel élsz együtt.
Keress egy férfit!
Most éppen azért mert az étteremben az általam kifizetett ételem egy részét visszaküldtem és abban az étteremben volt a kedvenc koncertje és kedvesen mondtam neki, hogy őszintén én nem nagyon szeretem ezt a zenét de oda megyek mulatni ahol ő van, mert így van ez jól. Addigra elég sokat ivott már és felállt az asztaltól, felment a szállásra, összepakolt és hazament. Azóta gyakorlatilag én próbálom kiengesztelni vagy bármilyen értelmes kapcsolatot teremteni vele de sajnos nem sikerül.
Simán fogsz találni, ne aggódj. Én ezt nem is nevezném kapcsolatnak. Egyszer volt dolgom ilyen pasival, de soha többet egy percet sem..
Valami nagyon nem klappolhat nála.
Lényegében off, de ezt a kérdést minden kedves válaszolónak a figyelmébe ajánlom, aki nem érti miért vannak kapcsolatok nagy korkülönbséggel.
Pontosan ezért, mert a kérdező 40 éves (vélhetően a párja is hasonló) és tiniket megszégyenítő módon viselkednek. Egyiket sem ismerem, de aki ilyen emberrel együtt tud élni, akiről ezt a jellemzést írta, az sem 100-as teljesen.
És ne mentegessük azzal, hogy hirtelen, villámcsapásszerűen, egyik pillanatról a másikra lett ilyen, mert SENKI NEM LESZ EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA ILYEN VAGY OLYAN. Vagy akkor annak komoly oka van. Mondjuk egy haláleset vagy betegség, anyagi csőd, stb. Olyan nincs, hogy felkel egy borongós délután és teljesen megváltozik és ilyesmit csinál, hogy letiltja Messengeren, akivel együtt él.
Szóval van az a szituáció, amikor két tini is komolyan gondolkodik, tanul, építi az életét, lelép a mérgező szülőktől, együtt él, SPÓROL, GONDOL A JÖVŐRE és ASSZERTÍV kommunikációval megbeszélik a problémákat.
Engem azért érintett meg így a kérdés, mert mostanában kicsit sokszor kaptam meg, hogy miért vagyok együtt 36 évesen egy 18 éves lánnyal. Pontosan azért, mert egy értelmes ember, így kiegészítjük egymást. A korosztálya, de még az idősebbek is meg közösségioldal függő, bulikázós, céltalan idióták vagy a másik véglet, amikor abba őrül bele, hogy nem lesz egy multinacionális startup cég alapító vezérigazgatója 25, de legkésőbb 30 éves koráig és ha ez nem sikerül, akkor jöhet a sörözős, füvezős nihilizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!