Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítás előtt állok de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás előtt állok de nem tudom, hogy honnan fogok találni magamnak 41 évesen valakit akivel szépen boldogan tudnék majd élni?

Figyelt kérdés
Akivel élek nagyon, rajongásig szereteme de elképesztően viselkedik, 40 éves, otthagy az étteremben mert megsértődik, lent hagy a Balatonon a lefoglalt hétvége első napján, most éppen le vagyok tiltva a telefonján és a messengeren, miközben EGYÜTT ÉLÜNK. Én vagyok a nő. Össze kell kicsit szednem magam mert tényleg azt gondoltam, hogy együtt öregszünk meg de most már tényleg fájdalmat okoz ezekkel és nagyon szomorú vagyok. De imádom az együtt élést, mint olyat, szeretem amikor sokat nevetek azzal, akivel együtt élek és hazavár vagy haza várom és megölelem, együtt főzünk, utazunk, mulatunk, ennek a hiányának gondolatától is rámjön a rettegés... Van valami bíztató tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
2021. júl. 26. 14:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
69%
Megbeszélni. 😂😂😂😂😂😂 Hatalmas tanács! 😂😂😂😂😂😂 Ti honnan, milyen családból jöttetek? Most komolyan! Bammeg, mintha a többség a zombik földjéről szaladtak ide! Ti még nem láttatok kulturált, intelligens férfit? Na az nem hisztizik, nem kezeli tárgyként a nőt, nem csinál egó kérdést mindenből. A kérdezőnek csak pasikája van, aki párkapcsolatra aljalmatlan. Vagy alkalmas egy rosszra, de azt látom hogy a nőknek az kell. Jó kis szenvedések! 🤪
2021. júl. 27. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!