Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítás előtt állok de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás előtt állok de nem tudom, hogy honnan fogok találni magamnak 41 évesen valakit akivel szépen boldogan tudnék majd élni?

Figyelt kérdés
Akivel élek nagyon, rajongásig szereteme de elképesztően viselkedik, 40 éves, otthagy az étteremben mert megsértődik, lent hagy a Balatonon a lefoglalt hétvége első napján, most éppen le vagyok tiltva a telefonján és a messengeren, miközben EGYÜTT ÉLÜNK. Én vagyok a nő. Össze kell kicsit szednem magam mert tényleg azt gondoltam, hogy együtt öregszünk meg de most már tényleg fájdalmat okoz ezekkel és nagyon szomorú vagyok. De imádom az együtt élést, mint olyat, szeretem amikor sokat nevetek azzal, akivel együtt élek és hazavár vagy haza várom és megölelem, együtt főzünk, utazunk, mulatunk, ennek a hiányának gondolatától is rámjön a rettegés... Van valami bíztató tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
2021. júl. 26. 14:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Eddig is voltak dolgai de így lassan 6 év után ez nagyon romboló, nagyon sok energiát vesz el, olyan jó lenne biztonságban élni valakivel akiről tudom, hogy nem csinál ilyen dolgokat. Totálisan el vagyok keseredve.
2021. júl. 26. 15:26
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

A "párod" nem szeret és nem tisztel téged.

De majd úgyis mindent megmagyaráz, te meg elhiszed neki, mert így a kényelmesebb.

2021. júl. 26. 16:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondold már végig! Most sem úgy éltek, hogy békés harmóniában, egymást támogatva. Nincs együtt főzés, kellemes programok, bújások. Ami van: hiszti, feszültség, szomorúság, és könyörögsz, hogy menjen vissza, hátha beléd rúg még egy nagyobbat is.

Ha arra vágysz, amit írtál, nagyon gyorsan dobd ki a pasit, hogy legyen esélyed megtalálni, akit keresel. Amúgy meg épp most is egyedül vagy.

2021. júl. 26. 16:36
 14/21 anonim ***** válasza:
4%
Nőként bármikor találsz az ízlésednek megfelelő férfit. Férfiként viszont halott ügy lenne, ugyanis rengeteg a jóképű, intelligens férfi a piacon.
2021. júl. 26. 18:32
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát én nem így látom kedves utolsó egyelőre de neked legyen igazad...
2021. júl. 26. 18:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én is arra bàtorítanálak, hogy ebbe így ne nyugodj bele, mert aki a másikat csak tiszteli is (szerelem sem kell hozzá!) az nem viselkedik ilyen passzív-agresszív módon.

43 éves vagyok, elvált nő, egy kisfiam van (nagyobbacska).

Nem gondolom, hogy be kellene zárni a kaput, csak mert véget ér egy házasság/párkapcsolat a múltban. Gondolj bele: életünk során legtöbbünkkel ez bizony sajnos megesik.

Azt gondold végig higgadtan (ha kell, szakemberrel)- normális-e az a kapcsolat, ahol valaki faképnél hagy, hozzá nem szólással büntet... mert szerintem nagyon nem.

A korodtól és a lehetőségek (hiányától) ne félj- de ennek sem szabad benne tartania egy nyilvánvalóan egyenlőtlen, érzelmileg kiszolgáltatott, manipulatív élethelyzetben!

Ne félj meglépni azt, amit az eszed talán már egy ideje pontosan tud.

Igen, nehéz. Válni, újrakezdeni... de nem lehetetlen és ha a másik alternatíva benne rekedni egy megalázó élethelyzetben, akkor magát valamire is becsülő nő, egészséges lelkületű ember nem marad!

Még egyszer tehát: aki tisztel (legyen az akàr szerelem, bárki családtag, ismerős, kollega), az nem hagy faképnél- ez egy primitív problémamegoldási módszer. Normális ember ilyet (depláne a szeretteivel) nem tesz.

Bàr most én is egyedül vagyok, de ne lásd sötétnek a helyzeted. Igenis lehet ismerkedni 20-30 felett is :)

2021. júl. 26. 19:30
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
10.! Tíz év múlva olvasd újra el, amit most írtál. A mostani 18 éves már rég nem lesz veled. Egyébként nem csak a két szélsőség van a mostani fiatalok esetében,amit írsz, ez óriási tévedés. 36 évesen már racionálisabb gondolkodást várnék el egy embertől.
2021. júl. 26. 19:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hagyd el, ne félj attól, hogy nem fogsz találni mást.

17-es.

A férjem és köztem 6 év van, 16 éves voltam amikor megismerkedtünk. Lassan 15 éve vagyunk együtt. Ne gondold olyan biztosan azt, hogy nem lesznek együtt.

Az én esetemre is ezt mondták az irigyek, aztán tévedtek egy óriásit.

2021. júl. 26. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Két dolog! Egy ilyen pasikában mi a vonzó? Még is?! Egy ilyen pasinak egyáltalán miért van kapcsolata?

A másik! Mivel nő vagy, bármikor találhatsz főnyeremény férfit is. A környezetem ki van tömve negyvenes egyedülálló vagy elvált normális, iskolázott kulturált férfiakkal. A kérdés az, hogy te milyen férfi típuson szocializálódtál? Sanda gyanúm szerint te egy szolga típusú nő vagy, aki nem tudna mit kezdeni egy demokratikus kapcsolatban egy feléd figyelmes férfival. Gondold át. Én nőként az első jelnél feltenném a kérdést, hogy mit keresek én egy nárcisztikus önző pasa mellett. Második alkalom után agyőőő, ugyanis ez a típus idővel csak rosszabb lesz.

2021. júl. 27. 15:07
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Meg kellene beszélni vele, hogy miért csinálja ezt veled. Kommunikáció.

Ha nem akar beszélgetni, akkor el kellene gondolkodni, hogy amióta összejöttetek mi változott. Esetleg nálad, pl. híztál vagy nagyon megöregedtél? Sok férfi ilyen lökött, hogy használati tárgynak nézi a nőt.

2021. júl. 27. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!