Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy az exetek szakítás után sokkal boldogabb lett, tökéletes élete volt, ti meg még mindig rajta rágódtatok?

Figyelt kérdés
Hogy kell egy ilyet elfogadni, hogy értéktelenek, sőt, hátráltatók vagytok annak az embernek, akit nagyon szerettek és hónapokkal később se tudtok rajta túl lépni?
2017. ápr. 23. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Ez normális, hogy elgyászol egy kapcsolatot az ember amikor szeretett valakit, akár hónapokig, félévig-évig is, egyénfüggő.

A tökéletes élet meg csak illúzió, az új párral is ellaposodik, elromlik minden, nincs min rágódni.

2017. ápr. 23. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, volt, az előző párommal két évig voltunk együtt, aztán elmúlt valami, szétmentünk, és ő 3 hónap után talált egy másik nőt.. Nekem egy év kellett, rosszul esett, de próbáltam nem foglalkozni vele, elvégre ő már ex, és megértetni magammal, hogy vége, mást kell találnom, akit nem hozzá hasonlítok, tiszta lappal kezdeni az egészet.

Úgyhogy felhagytam az utána való nézelődéssel, a közös régi ismerősöket leállítottam, ha róla kezdtek beszélni, és nyitott szemmel jártam...

és megtaláltam az új páromat (aki furcsa mód egy nagyon régi ismerősöm volt), csak egyszerűen másképp kezdett közeledni, nem barátként, ahogy a kapcsolatunk elején ki is derült, ő már régóta "kinézett", csak ugye volt barátom, így tabu volam.. úgy néz ki, érdemes volt rá várni, hogy alakuljon a kapcsolatunk, most már egyáltalán nem érdekel az ex, nem ő volt az igazi...

29N

2017. ápr. 23. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Mivel ő szakított, így őt nem viselte meg, bevetette magát a bulikba, haverokkal lógott, teljesen felszabadult lett. Akkor azt hittem, hogy én vagyok az értéktelen, és kevés voltam hozzá. Azóta eltelt pár év, és ha most ránézek, már csak szánalmat érzek iránta. Ő még most is ott tart, ahol akkoriban, és azóta sincs normális kapcsolata. (Bár egyszer elvált) Azóta már bevallotta, hogy mennyire hülye, és éretlen volt anno, hogy megbánta... De most elnézve őt, ez már nem úgy hangzik, mint amiről anno álmodtam. Kifejezetten rossz látni, mennyire kicsúszott a lába alól a talaj, és csak sodródik az életben. Ma már kifejezetten hálás vagyok, hogy azt a sok sírást, könyörgést nem hallotta meg anno a Jóisten, amit én akkor rendeztem. :D
2017. ápr. 23. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:

pont ilyen helyzetben vagyok

csak remélem hogy tényleg olyan boldog amilyennek látszik és amilyen ezek szerint velem nem tudott lenni

a hónapokkal később itt már több mint egy év

de számítottam rá mert az előző kapcsolatom után is több év volt mire túltettem magam rajta

de túléltem azt is majd csak túlélem ezt is valahogy :)

2017. ápr. 24. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!