Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, lányok, fiúk?
Jó, hát, ha egy kenyérpirító vagy egy tv tart vissza a szakítástól, az elég elgondolkodtató.
Ha már be akarsz fejezni egy kapcsolatot, akkor legyél kicsit tökösebb. Nagyon nem jófej dolog abban a hitben tartani valakit, hogy a jövőt tervezitek, közben meg csak kényelmi szempontok miatt nem hagytad még ott.
És ez független a másik pasitól. (Aki szintén nem olyan nagy szám, hogy érdemes legyen 150 kmnyi kényelmetleséget vállalni érte.)
Mikor szakítottam az exbarátnőmmel, akkor kb 200 forintnyi holmit hagytam nála ott, és nem szóltam egy szót sem. Nála laktunk 3 évig, nem gondolom, hogy nyafognom kellett volna, hogy a komódot én vettem, a mikrót együtt vettük, etc.
De hagytam már ott cuccot szakításnál olyan nőnél is, akinek nem laktam a lakásában. Ennyire ne legyél már őrülten kicsinyes
Hát ez tiszta sor, nem értem mi a probléma: Szakítasz a pasiddal, kiveszel egy albérletet.
Nálunk úgy volt szakításkor az osztozkodás, hogy az exem, aki ott maradt a házban a közösen vásárolt dolgainkkal, kifizette a felét. Ami csak az enyém volt, azt meg nyilván elhoztam.
A 45km az semmi, naponta 2x teszem meg, munkába oda-vissza. Elég fiatal lehetsz még, ha ez szempont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!