Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és Lányok válaszát is várom! Ti összejönétek újra?
Nem.
A szakítás nem véletlenül következik be.
Azt jelenti, hogy (ebben az esetben) a két félnek nem sikerült összecsiszolódnia, így feladták a közös együttlétet.
Ha erre igent mondasz, akkor biztos lehetsz benne, hogy megint szakítás lesz a vége, pontosan ugyanazokból az okokból kifolyólag.
Ha nem akarsz az élettől megint egy jókora pofont kapni, miért tartod oda neki az orcádat? Vond le a tanulságot, és tanulj a múltból. Lépj tovább.
Ugyanolyan kapcsolatot már nem lehetne létrehozni az biztos, én max csak ilyen barátság extrákkal/szexkapcsolat félét tudnék elképzelni, mert a bizalom már sehogy sem lenne meg, meg szerintem nem is lehetne hűségesen újra egymáshoz kötődni, mint előtte. De ez csak az én nézőpontom, vagy én ezt csinálnám, de csak a magam nevében mondom.
20/F
én biztos, hogy nem
minek még egyszer csalódni benne
25L
Eléggé összetett a kérdés, és nem írtál sokat a dologról.
Nyilván megvolt az oka, hogy szakítottál vele. Ezt az okot meg tudtátok oldani?
Ha pedig mindketten újra meg akarjátok próbálni, akkor az érzelmi háttér megvan.
Az, hogy miután szakítottál vele, és neki lett valakije, az teljesen természetes. Az, hog te ezt meg tudod-e emészteni, azt neked kell tudnod. Abban más nem segíthet. Csak annyit tudok mondani, hogy ha nem tudod feldolgozni, akkor ne próbáld meg vele.
Azért, mert szakítottatok, még működhet második nekifutásra. Én elváltam a férjemtől, de újra együtt vagyunk. És igenis, kellett nekünk a különlét, hogy átértékeljük az életünket. De mi megoldottuk a problémánkat. És nagyon boldogok vagyunk együtt. (Egyébként több párt is ismerek, akik szakítottak, aztán újra összejöttek, és működik a dolog.)
Ha jól értem, azután feküdt le mással, miután szakítottatok.
Ezen mit kell megbocsátani?
1.te dobtad.Onnantol o szingli
2.Szinglikent fekudt le vkivel,szive joga,az nem megcsalas,sot vhol magadnak koszonheted
3.ugyanugy idegesiteni fog idovel,tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!