Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne, hogy szakítás után a volt barátnők távoltartási végzést kapjanak az expasiktól?
1* még mindig.
Énse jártam ősze exel, de a saját életeddel foglalkozz...már ha van.
Valószínűleg ezek a nők azért mem dugnak új pasikkal, mert a régi már beált és nem kell nekik kapcsolat.
Mert nem szeretett volna tőled kapcsolatot. Ezen mit nem értesz és fogadsz el? Nekem se kéne olyan ember, aki korlátozná bárki szabadságát ilyen ostobaságokra hivatkozva.
25/N
Mér jönne veled ősze?
Egy igazi idióta hülye vagy! 🤷🏻♀️
Kérlek értsd meg, hogy ha egy nő nem megy vissza az exéhez, akkor attól még nem fog több esélyt adniaz általad említett szingli férfiaknak.
#19 vagyok, engem értelmes nőnek tituáltál, így remélem azt is elhiszed, hogy ezt nem bántásból vagy rosszból mondom, hanem egyszerű tényként közlöm - remélem okulsz belőle:
Engem nagyon taszít a viselkedésed, amit itt mutatsz. Se szingliként, se "visszajárósként" nem vagy szimpibb.
Kérlek, hagyd abba a nyavalygást, és nézz mélyen magadba. Nem ismerlek, csak ezt a mérhetetlen irigységet és keserűséget látom, ami csöpög minden sorodból. Ez egy nagy probléma, ez is oka a sikertelenségnek.
Nyugi, nem kilátástalan a helyzet, csak egy kicsit dolgozni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!