Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a szerelmeddel, ha kiderülne, hogy Incel volt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 20:31
2/16 anonim válasza:
Csak akkor, ha vincellér volt. :)
3/16 anonim válasza:
Incel nincs a való életben, csak a gyakon.
4/16 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez a szitu előfordulhatna, mert azért incel az incel mert nem kell senkinek. Akkor nekem meg pláne.
Amikor már szerelmemnek tartok valakit akkor már ismerem eléggé. Ezekkel nem jutnék addig. Nem tudnak kibújni a bőrükből, az első beszélgetéskor kiderülne hogy milyenek és hogy gondolkodnak a világról. Azonnal nyúlcipő.
5/16 anonim válasza:
Nem szakitanék, mert az a múltja és akkor én lennék a jelen. Mindenkinek jár egy esély.
7/16 anonim válasza:
De most komolyan, mi az az incel? Csak itt olvastam, sehol máshol?
8/16 anonim válasza:
Ez már most engem is érdekelne higy mit jelent.
9/16 anonim válasza:
"Az Incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkultúra tagja, akik úgy definiálják magukat, hogy vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni"
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!