Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne, hogy szakítás után a volt barátnők távoltartási végzést kapjanak az expasiktól?
Elképzelem, hogy én vagyok az a lány.
Nem jött össze a pasival, de a szex jó vele, ezért visszajárok.
De neem, nem szabad, mert valami csávó - aki nem is jön be, nem akarok vele összejönni - szomorú.
Hmm.
Akkor lécci ne internetezz, mert szomorú vagyok a sok hülyeségtől, amit már sokadszorra írsz ki ide. Ez nem helyes. Mondd le a netet! Aki nem tud nőzni, annak tiltja az erkölcsi törvény hogy ide kérdést írjon ki!
Jogosan hangzik? Na látod, a te követelésed se.
Szerintem helyes. Na, ilyenkor mi van?
25/N
Ha bringázni akarsz, akkor mit választasz? A kerék nélküli bringádat, vagy inkább mész és veszel egy újat?
Ezzel a hisztivel konkrétan olyan, mintha felpattannál a reménytelen vágyakozást szimbolizáló kerék nélküli bringára, vonszolnád magad az aszfalton, és közben átkoznál fűt-fát.
Engedd el szépen ezt a lányt, láthatóan nem érdekled. Menj, keress valaki mást.
Arról nem tehet sem az exük, sem ők, hogy a friss felhozatal lutri az ágyban és nem ér annyit, hogy bárki kockáztasson:
-az exről tudod, hogy meg tud dugni rendesen és nem hagy kielégítetlenül, mint egy random egyéjszakás
-az exről tudod, hogy nem erőszakol meg, nem nemibeteg és nem valami undorító fetisiszta
-az ex nem növeli a body countot. Ezt is ti találtátok ki, hogy a nőket megítélitek a szexuális partnerek számáért szóval nyugodtan egyétek meg, amit magatoknak főztetek
Miért is kellene dugni egy szánalmas lúzerrel, akitől csak a partnereid száma lesz több és lehet, hogy életed legszarabb szexét kapod? Ha csak szexre vágyik az ember, visszajár a stabil pontra. Majd ha érzelmileg és energiaráfordításra le tudjátok tenni az asztalra azt, amit az ex, nem lesztek kutyának nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!