Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kérdeztem egy Békéscsabai lánytól Tinderen, hogy milyen érzés volt egy klasszikus magyar kolbászvárosban felnőni?
Figyelt kérdés
Erre azt válaszolta, hogy paraszt és unmatchelt.
Nem értem mi volt sértő a kérdésben, ami szerintem egyedi.
2021. aug. 15. 18:28
61/67 anonim válasza:
#60: szörnyű, mennyire sablonosan gondolkodsz. Nem csoda, hogy nem tudsz ismerkedni. Barátaid vannak legalább?
62/67 anonim válasza:
61: Vannak, köszönöm. Vannak köztük 20+ éve tartó barátságok is. Sosem volt gondom ilyen téren (haversággal)
63/67 anonim válasza:
#61: Nem hinném, hogy sablonos. Jó esetben olyan képet tölt fel valaki, ami jellemző rá, hiszen azért teszi, hogy valamit eláruljon magáról. Attól, ez még nincs kőbe vésve, könnyen változhat a kép valakiről. De akárhogyis nézzük, aki teszem azt a kutyáját ölelgeti a képen, akkor arra gondolok, hogy szereti az állatokat, kutyákat, rendszeres elfoglaltsága a sétáltatás, stb. Bár lehet rohadt sablonos vagyok. Még ahhoz is elég elvetemült vagyok, hogy aki bulizós képeket tesz fel, arról azt gondoljam, hogy szeret bulizni. Mik vannak!
64/67 anonim válasza:
60: itt az az egyetlen bibi, hogy általában az, aki veszi arra a fáradságot, hogy ennyire plasztikus, magára jellemző képet töltsön fel, az nem az a turha liba lesz, aki 2 szót nem képes magáról leírni a profi,lba. Hanem az az a típus lesz, aki feltölt magáról egy tök semmitmondó képet, és akkor igen, verheted magad, hogy "hú, de jól kitaláltam, hogy a cipőmárkájáról kérdezem, akkó' mééééé nem írt vissza?".
65/67 anonim válasza:
64: Akkor javaslom egyszer olvasgass el néhány profilt, hogy mennyire "sok infót" írnak. A Coelho idézeteket alapból átlapozom, de sokszor a #63 által említett kutyapuszilós képeken kívül nem sok információ leledzik a sorok között.
66/67 anonim válasza:
Hol írtam azt, hogy nincs sok semmitmondó profil? Azt írtam, hogy az nem fog annyira sokatmondó képet feltenni, mint festegetős, bögre teával olvasgatós, kirándulós stb., aki aztán nem fog mellé semmit sem leírni. A semmitmondó képre semmitmondó profil meg biztos gyakori, de aki arra is ráír, mert amúgy nem lesz mellettem senki és kéne mán egy nő, az igénytelen, mint már leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!