Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt kérdeztem egy Békéscsabai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt kérdeztem egy Békéscsabai lánytól Tinderen, hogy milyen érzés volt egy klasszikus magyar kolbászvárosban felnőni?

Figyelt kérdés

Erre azt válaszolta, hogy paraszt és unmatchelt.

Nem értem mi volt sértő a kérdésben, ami szerintem egyedi.

2021. aug. 15. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
30: Én férfiként pont a "kávé vagy tea" indítást érezném iszonyat erősen nyomulós, "hamar pina kell" kezdésnek, mert még szó szerint semmit nem tudsz de már az után érdeklődsz, hogy kávézóban vagy teázóban lesz az első randi... Persze ez csak én vagyok, de nekem ez nagyon hirtelen kezdés.
2021. aug. 16. 14:45
 32/67 anonim ***** válasza:
100%

Rossz az, aki rosszra gondol. Nekem kinn volt a profilban kedvenc étel/italnál egy nagyon specifikus tea, amit akkor sokat ittam, gondolom, ez inspirálta.

De ha te a kajáról rögtön a randira gondolsz, megkérdezhette volna, hogy DC vagy Marvel, Freud vagy Jung, piros vagy zöld, mindenről tudok beszélni, a baj az, hogy senkit nem érdekel, amit mondok. XD

2021. aug. 16. 14:49
 33/67 anonim ***** válasza:
Ha tényleg bejössz a lánynak, szimpatikusnak tart képek alapján, és nem beszél már három másik nálad jobb jelölttel, akkor a szia mizu-ra is vissza fog írni.
2021. aug. 16. 15:08
 34/67 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azt kéne megkérdezni, hogy ha ott nőt fel, akkor ez azt jelenti, hogy nagyon szereti a kolbászt??? 😄😁🤭
2021. aug. 16. 16:03
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

»ha ilyesmi egyáltalán nem várt/kicsit megdöbbentő az pedig "sas kabaré"«

Pont, hogy egyáltalán nem megdöbbentő és nem várt, hanem unalmas, fantáziátlan, elcsépelt, plusz még közönséges is. Rossz, tehetségtelen riporterek szoktak ilyen kérdéseket feltenni az interjúalanynak, amire ráadásul még nem is lehet egyetlen értelmes választ sem adni, mert ordít a kérdésből, hogy igazából nem is kíváncsi a kérdést feltevő illető a másikkal kapcsolatban semmire az égvilágon. Csak azért beszél, hogy lefusson valamilyen vélt vagy valóban kötelező kört.

Egyébként meg, #23-as, jobb, ha belátod, hogy neked halvány fogalmad sincs az sem emberi kommunikációról, sem annak teljesen egyenrangú, oda-vissza információcsere voltáról, sem pedig mindarról a szellemi gazdagságról, ami ebből kibontakozhat.

Ha pedig neked magadtól nem jut eszedbe semmilyen beszédtéma, amit a másikkal megvitathatsz, akkor egyértelmű, hogy téged nem sem az, hogy milyen lehet a másik gondolkodása, sem pedig az, hogy milyen ember a másik. Ebben az esetben viszont jobb lenne, ha békén hagynád őt. Nálad tényleg az a helyzet, amit a #30-as válaszadó ilyen frappánsan sommázott:

"De ő normális volt, nem azt éreztem a válaszaiból, hogy csak azért beszél, hogy eljusson a pinás kérdésekhez."

2021. aug. 16. 17:59
 36/67 anonim ***** válasza:
47%
35 Továbbra is várom a szakértő "tanácsaid", mit lehet írni olyasvalakinek akinek van 2db képe, leírásából "ismerj meg" és "Budapest" van kb információnak. Mit írnál. Elhiszem, hogy kommunikáció szakos doktorandusz vagy, én egyszerű mérnök. Én azt hittem elég, ha őszintén érdeklődöm.
2021. aug. 16. 18:11
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem tőlem kérdezed, de nem írnék olyannak, akinek nincs kitöltve a profilja. Már tökéletes szűrő nekem.
2021. aug. 16. 18:14
 38/67 anonim ***** válasza:
47%
37: Ezzel máris kiejtetted a szóba jöhető emberek 70 százalékát. Ami nem gond ha napi 100 emberből szelektálsz. Ha évente 6-ból, akkor annyira "nem baró".
2021. aug. 16. 18:16
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
38: én nem az a válaszoló vagyok... de azért az igényesség kérdése ám, hogy akkor írsz annak az évi 6nak, vagy "írok azért a többinek is, mert p...nak p...a". És akkor csodálkoztok, hogy "fujj, nem ír vissza, felszínes k...a az összes nő". Ha nem puncsolnának egy dugás reményében minden nőnek egyes elkeseredett, görcsös férfiak, a nők is rá lennének kényszerülve, hogy normálisan kitöltsék az adatlapot.
2021. aug. 16. 18:19
 40/67 anonim ***** válasza:
0%
39: Ha évente 6 nőnek írok az szerinted már "csak dugni akar"? Ebből 5nek semmi nincs az adatlapján. Szerinted ha ezt a szerintem eleve limitált lehetőséget tovább limitálom, mi történik? Kettőnek írhatok, aztán várok még egy évet? Elhiszem, hogy nőként végtelen lehetőséged van, de nekem ez eléggé "önszabotázs" ha még azt a keveset is elkaszálom magam elől mint szóbajöhető embert.
2021. aug. 16. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!