Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt kérdeztem egy Békéscsabai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt kérdeztem egy Békéscsabai lánytól Tinderen, hogy milyen érzés volt egy klasszikus magyar kolbászvárosban felnőni?

Figyelt kérdés

Erre azt válaszolta, hogy paraszt és unmatchelt.

Nem értem mi volt sértő a kérdésben, ami szerintem egyedi.

2021. aug. 15. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
90%
Hát ebben az égvilágon semmi kreatív nincs. Nagyjából ilyen Sas kabaré alá-alá-alá színvonal.
2021. aug. 16. 08:08
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy híres Békéscsaba a kolbászról, egy dolog. De azért nem kellene hülyének tettetni magad, hogy nem jutott eszedbe, hogy a kolbásznak van egy másik, szlenges jelentése is... ha meg visszaválaszolt volna szerencsétlen vmit, akkor meg kiforgattad volna a szavait. Legközelebb ne tegyél fel kétértelmű kérdést.
2021. aug. 16. 09:46
 23/67 anonim ***** válasza:
49%
21: Én komolyan nem értem már, mire vágynak a nők. Ha "Szia, mizu?" az gagyi és "mit is képzeltél!?", ha ilyesmi egyáltalán nem várt/kicsit megdöbbentő az pedig "sas kabaré", ha megkérdeztem hogy magának csinálta e a karkötőjét arra nem jön válasz, ha meg megkérdeztem hol vette a cipőjét (csak hogy tényleg ne szokványosan indítsak) akkor még kb. látens melegnek is néznek. Mégis mivel kellene egy teljesen idegennel beszélgetést indítani, hogy folytatása is legyen?
2021. aug. 16. 12:30
 24/67 anonim ***** válasza:
100%

23:

1. elfogadni azt, hogy nem feltétlen kötelező, hogy minden lány válaszoljon neked.

2. olyannak írni csak, akinek van elég infó az adatlapján

3. nem feltétlen felszínes témákról írni neki (pl. karkötő, cipő), hanem a hobbijairól, amiket leírt - azokból jobb beszélgetés tud kisülni, mint hogy "Nike a cipőd vagy Adidas?"

2021. aug. 16. 12:33
 25/67 anonim ***** válasza:
24: Pedig azt gondolná az ember, hogy egy láthatóan egyedi karkötőre ha képe alapján kérdezek, akkor az kötődik a hobbijához és díjazza, hogy észrevettem a "kreatív oldalát" de nem, ez nem számít....
2021. aug. 16. 12:58
 26/67 anonim ***** válasza:
Csak ha éppen nem maga készítette, hanem csak vette egy bazárban, akkor megint ott vagytok, hogy "Nem, kaptam", vagy "Tavaly vettem a bazárban".
2021. aug. 16. 13:00
 27/67 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig azt gondolná az ember, hogy egy láthatóan egyedi karkötőre ha képe alapján kérdezek, akkor az kötődik a hobbijához és díjazza, hogy észrevettem a "kreatív oldalát" de nem, ez nem számít...."

Miért számítana, hogy kapkodsz valami téma miatt, csak hogy beszélhess? Semmilyen férfit nem érdekel, milyen cipőt hord a nő, vagy hogy milyen a karkötője, ezért jön le, hogy erőlködős, izzadtságszagú az egész.

2021. aug. 16. 14:13
 28/67 anonim ***** válasza:
27: Akkor mondj valamit, ami nem "izzadtságszagú" és emellett nem "sziamizu, hol laksz" szinten unalmas klisé! Komolyan érdekelne!
2021. aug. 16. 14:16
 29/67 anonim ***** válasza:

nem a 27-es vagyok, de inkább a hobbiknál érdemes nézelődni meg a profilt rendesen elolvasni, mint a kép alapján mazsolázni és minden piti dologra rákérdezni, főleg olyan dolgokat, amikből értelmes beszélgetés nem biztos, hogy kialakul... rosszabb esetben azt hiszi, hogy cipőperverzről van szó (itt gyk-n, úgy, hogy nem is ismerkedni vagyok fenn, ne tudd, mennyi üzenetet kapok ruhadarab/kiegészítő-fetisisztáktól...)

Pl. "írtad, hogy szeretsz kézilabdázni - követed-e a magyar bajnokságot / követted a csajokat az olimpián / melyik a kedvenc csapatod"

"írtad, hogy szeretsz olvasni - milyen műfajokban? ki a kedvenc szerződ?"

"írtad, hogy szeretsz túrázni - hova szeretsz járni? Én ide meg ide."

2021. aug. 16. 14:19
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor mondj valamit, ami nem "izzadtságszagú" és emellett nem "sziamizu, hol laksz" szinten unalmas klisé! Komolyan érdekelne!"

Akkor beszélgettem esszé hosszúságúakat valakivel, mikor az első kérdése az volt, hogy "kávé vagy tea?". Úgy értve, hogy melyiket szeretem jobban. Utána beszéltünk kedvenc italokról, ételekről, és mindenről, ami adta magát. De ő normális volt, nem azt éreztem a válaszaiból, hogy csak azért beszél, hogy eljusson a pinás kérdésekhez.

2021. aug. 16. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!