Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok köztetek van aki szereti a klasszikus èrtékrendű, romantikus pasikat? Aki virágot visz, elvisz vacsorázni, ölelget, a szemedbe nèz beszèlgetès közben stb.
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 23:17
2/18 anonim válasza:
Hát, én nem vagyok egy romantikus típus, de amiket felsoroltál, azért nem valami kirívó dolgok. Aki nem romantikus, az nem vacsorázik/ölelget/vagy néz a másik szemébe? Én mondjuk a főnökömnek is a szemébe nézek, ha beszélünk. Remélem, nem érti félre 😂Nem gondoltam, hogy ez romantikus lenne.
Talán a virág túlzás, de mondjuk, ha nem naponta viszel, csak egy évben egyszer, az se romantikus.
3/18 anonim válasza:
Meglepni a kedvesed, programokra járni, megélni az intimitást és megadni az alapvető tiszteletet nem romantikus, hanem oda-vissza alap. 20N
4/18 anonim válasza:
Ha elég jól néz ki az illető, minden nő szereti.
5/18 anonim válasza:
Csak nyálas, túlzó ne legyen. Szerintem, egyszerű figyelmességgel ezt a szintet lehet hozni, nem kell ide szappanoperába illő körítés.
6/18 anonim válasza:
Nos, a felsoroltakat pont nem. Virágot ne vegyen, mert feleslegesnek tartom, három nap múlva már dobhatom ki a többezres csokrot is. Főzni pedig jobban szeretek, mint étterembe járni. Mutassa ki, hogy szeret nyilván, de ne így. Az ölelgetés, szemkontaktus és hasonlók pedig alap, oda vissza működő kommunikációs formának kellene lennie a kapcsolatban.
7/18 anonim válasza:
Ha főzne, az jobban tetszik. Gondoskodóbb.
8/18 anonim válasza:
Igen.Attól függ hogy néz ki,és milyen egzisztenciája van,mert nem mindegy ám...
9/18 anonim válasza:
Dzsordzs Klúni vagy Rájen Goszling tök mindegy, hogy mit csinál, vagy hova néz, szeretnék a nők. Kőműves Feri meg lehet egy venezuelai szappanopera hős is, le se fogják szarni.
10/18 anonim válasza:
9#
Kőműves Ferinek is van esélye,ha kerítést kell csinálni,vagy vakolni ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!