Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még klasszikus értékekre vágyó nök?
Figyelt kérdés
Akinek udvarolni kell, mert nem szo*ik az első randevún. Akinek nem a fizetésem az első kérdése, és nem lép le egyből olyannal aki 500 forinttal többet keres. Nem igényli a BMW-t, sznob partykat. Szóval ilyan kis normális.2020. febr. 14. 08:15
2/22 anonim válasza:
És klasszikus értékekre vágyó férfiak? Annyira unalmas már ez az oda-vissza labdadobalas. Nőknél, férfiaknál is vannak ilyenek is, olyanok is. z, hogy mi a barmokat fogjuk ki, ez van. Majd tanulunk belőlük, aztán talán a következő más lesz. Ennyi
3/22 anonim válasza:
A klasszikus érték az, hogy a férfi egy személyben tartja el a nőt és a családot. El vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy régen nem a pénz irányított mindent. Sőt... Még jobban, mint ma.
4/22 anonim válasza:
Pontosan ilyen vagyok, mint amit leírtál. Elvárom, hogy egy férfi udvaroljon, bókoljon és kedveskedjen nekem és lássam rajta, hogy ezt őszintén teszi. Ha ki tud jönni a fizetéséből nem érdekel a konkrét összeg, minden közös programot felesben szeretek fizetni, így nem érzem azt, hogy tartozok neki. Az autója márkája hidegen hagy, aki ilyennel vág fel azt borzasztó felszínesnek tartom.
5/22 anonim válasza:
3: Csak hogy régen egy életre kellett párt találni, nem egy-egy éjszakára, emiatt sokkal kevesebb proli csaj tülekedett a bankár urak előtt.
6/22 anonim válasza:
@5: A prostituáltakat és a társalgónőket régen is meg kellett fizetni. A legtöbb nő pedig családot és kapcsolatot akar, szóval egész nyugodtan el lehet kussolni.. A partypitsák meg az partyállat csávók nyilván nem, ha az tetszik, annak ára van. Ennyire egyszerű
7/22 anonim válasza:
A legtöbb nő ilyen, mint amit leírtál. És még csak nem is nevezném klasszikusnak, hogy nem szexelek az első randin, csak szimplán normálisnak. Csak hogy én nem vagyok insta pitcha.....
8/22 anonim válasza:
Vannak, de a többség nem ránk kíváncsi, hanem pont azokra, akik ellentéteink.
9/22 anonim válasza:
Vannak. Rájuk mondják a pasik, hogy unalmas, szürke kisegér, és megcsalják az első lufi mellű, buborék se.ggű, szilikon szájú ribivel, akinek kilóg a se.gge a pichagatyából, és rázza magát.
Jajj, bocsi, csak egy botlás volt, de téged szeretlek. Mostál tiszta alsót?
Nem éri meg jókislánynak lenni. Sorry.
10/22 anonim válasza:
A rossz helyesírás is klasszikus értéknek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!