Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkeresők/fórumok/chat oldalak megszűnése arra ösztönözné a világot, hogy visszatérjenek a klasszikus ismerkedéshez?
#2 nem kell a feltételes mód, én a koronahiszti előtt évente jártam bálba, volt hogy 2-szer is egy évben. Bár nem frakkban és a hölgyeknek sem volt legyezőjük, de keringőztünk.
És lehet megint megyek, ha lement ez a szarság és megint lesznek bálok. :) Ajánlom nektek is, sok ott az egyedülálló hölgy 19-23-as korosztályban.
Én egyébként kettősséget vallok ebben a kérdésben.
Bár a Tinder, love.hu stb. netes oldalakat/alkalmazásokat nem tartom jónak, nem is használom, de az egyéb helyeken való netes ismerkedést magam is csinálom. Nekem pl. innen a GYIK-ről is volt egy futó kapcsolatom egy nővel. Most is foglalkozom olyan nőkkel, akiket a neten ismertem meg, máshol.
Ugyanakkor a klasszikus ismerkedést is favorizálom. Voltak olyan csajok, akit az utcán/megállóban szedtem fel. Egyészen más élmény, önbizalmat ad az embernek, jobban mégismeri az ember a nőket.
Ezt nem tudtam, köszönöm az információt!
Bár azért egy levelezés annyira nem hasonlítható a mai cseteléshez. Ezt személyes tapasztalatból tudom. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!