Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok köztetek van aki szereti a klasszikus èrtékrendű, romantikus pasikat? Aki virágot visz, elvisz vacsorázni, ölelget, a szemedbe nèz beszèlgetès közben stb.
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 23:17
11/18 A kérdező kommentje:
Havonta szoktam virágot venni, rendszeresen főzök, minden hèten meglepem valami csokival. Az intimitás során gyengèd ès odafigyelő vagyok.
2021. márc. 11. 08:04
12/18 anonim válasza:
Akivel én élek mindig romantikusan vacsorál velünk, sokat beszélgetünk és nevetünk (amikor a kamasz gyerekünk is velünk eszik akkor hármasban de akkor sem kevésbé romcsi :D ) mindig amikor összefutunk a lakásban megölel, reggel visszahúz az ágyba összebújni, odafigyel rám, most már év eleje óta ő hoz és visz a munkahelyemre a város másik végéből... humoros és intelligens. Szóval áááálomférfi!
13/18 anonim válasza:
Nekem meg az ennel "nyalaskodosabb" tipus is tetszik, persze ezalatt nem az egymasra tapadast erten. Szeretem ha a parom ugymond "rajong" ertem es a tenyeren hordoz, (ezt ne ilyen elvetemult formban ertsetek), cserebe en is kimutatom a rajongasomat, ahogyan csak tudom es igyekszem mindent beleadni a kapcsolatba, hogy ez a fajta odaadas ne halvanyuljon el idovel. Jo erzes neha a szegyenlos, gyenged, serulekeny noi oldalamat is megmutatni, nem csak a tarsadalom altal elvart "erosfuggetlennovagyok" pajzsomat. Sajnos ilyen pasit irto nehez talalni, en egyet sem ismertem ezidaig, aki ilyen lovagias lett volna, de persze tudom, hogy sokak szerint tul nagyok az elvarasaim, merthogy mar modern korokat elunk.
14/18 anonim válasza:
Ha nem lennél kékpirulás béta balek akkor tudnád hogy a nők kiröhögik egymás közt az ilyeneket. Dugni akkoris az alfákkal fognak: a lapátállú bájgúnár köcsögökkel, a gazdag vénemberekkel, esetleg egykét menő idegennel. A bétákra csak 30 feletti kiöregedett, értéktelen vénlányként néznek rá, de akkoris csak hasznos idióta fejőstehénként, továbbá hasznos idiótaként aki neveli az alfa fattyúgyerekeit. De aztis csak pitiztetés árán, különben állami erőszakkal kisemmizik bármikor (válásipar).
15/18 anonim válasza:
Ha nem lennél nőgyűlölő, tudnád, hogy fszság, amit beszélsz. Lehet, hogy anyád egy alfával csináltatott és a farokért bármire képes, de ne belőle indulj ki.
16/18 anonim válasza:
Ez a hulladék ha hülye valamit cáfolni akkor rávágja hogy biztos nőgyűlölő és habzó pofával elkezd anyázni. Ennyit tud.
17/18 anonim válasza:
Csak rámutatok a tényekre, és a sajnálatos körülményekre, amik közt a világra tojtak.
18/18 anonim válasza:
14, van nekem egy barátnőm, 21 éves és arról ábrándozik, hogy majd találkozik valakivel aki teljesen szereti és megbízhat benne, gyerekeket nevelnek majd együtt. Az ilyen beteg emberektől mint te, szeretném megkímélni, akik ennyibe nézik a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!