Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt kérdeztem egy Békéscsabai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt kérdeztem egy Békéscsabai lánytól Tinderen, hogy milyen érzés volt egy klasszikus magyar kolbászvárosban felnőni?

Figyelt kérdés

Erre azt válaszolta, hogy paraszt és unmatchelt.

Nem értem mi volt sértő a kérdésben, ami szerintem egyedi.

2021. aug. 15. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baró. Inkább vagyok egyedül, mint valakivel, aki társkeresésnek csak feltesz két képet meg egy mondatot. Az olyannal úgysem illünk össze, tehát olyan, mintha nem is lenne.
2021. aug. 16. 18:22
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
40: attól sztem még igénytelenség, még ha "önszabotázs" is. Meg nem gondolom, hogy összesen 1 társkereső létezne az egész világon, hogy ennyire limitált lehetne az, kire írhatsz rá összesen. Kivéve, ha olyan szűrőd van, hogy xxxx kisfalu 20 km-es vonzáskörzetáben 18-23 év közötti csajszi.
2021. aug. 16. 18:24
 43/67 anonim ***** válasza:
47%

42: Az utóbbi 15 évben nagyjából 12 nőnél próbálkoztam (élőben ismerősként), és kb 15 nőnél online.

Mivel világ életemben komolyat akartam, jó tudni, hogy "igénytelen vagyok aki csak dugni akar és mindegy neki".

2021. aug. 16. 18:27
 44/67 anonim ***** válasza:
100%
43: de basszus, az akkor is igénytelenség, ha ráírsz, mert "kép alapján jó' néz ki", igaz, hogy egy huncut sort sem írt magáról. Innentől kezdve meg nem tudom értelmezni azt, hogy mégis, miért írsz akkor rá... a baromi jó személyisége miatt? Mert az aztán baromira kiviláglik 1 vagy 2 db képből, tényleg :D. Ha nem dugásért, azért, mert "legalább lenne mellettem vki". Az se sokkal jobb.
2021. aug. 16. 18:30
 45/67 anonim ***** válasza:
0%
44: Kép alapján lejön, hogy otthonülősebb, hozzám illő vagy világutazó és hasonlók azért, ha mellé tetszik és azt írja "ismerj meg", miért ne próbálnám megismerni?
2021. aug. 16. 18:34
 46/67 anonim ***** válasza:
47%
Vagy ezek szerint azt kéne írnom "Szia, látom te is otthonülős típus vagy!" :D ebből se nagyon indulna el sokminden szerintem.
2021. aug. 16. 18:36
 47/67 anonim ***** válasza:
100%
De te azt nem érted, hogy nem feltétlenül kell ráírnod... nem tart senki revolvert a fejedhez. Azt meg pláne nem lehet elvárni, ha visszaírjon, ha már az is egyértelmű az adatlapja alapján, hogy sz..ik bele az egészbe és nem képes egy adatlapot normálisan kitölteni. Akkor inkább menj át más társkeresőre vagy keress vmi offline ismerkedős hobbit (szakkört, túrakört stb.).
2021. aug. 16. 18:38
 48/67 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn odaírás nélkül is alap, hogy "ismerj meg", nem?
2021. aug. 16. 19:26
 49/67 anonim ***** válasza:
100%

#43: »Mivel világ életemben komolyat akartam, jó tudni, hogy "igénytelen vagyok aki csak dugni akar és mindegy neki".«

A kettő a legkevésbé sem zárja ki egymást. Rengeteg pasi van, akinek a komoly kapcsolat a rendszeres ingyen dugás szinonimája.

2021. aug. 16. 19:38
 50/67 anonim ***** válasza:
#49 voltam, és hozzátenném, hogy az eddig általad írottak alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy te is ezek közé tartozol.
2021. aug. 16. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!