Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kérdeztem egy Békéscsabai lánytól Tinderen, hogy milyen érzés volt egy klasszikus magyar kolbászvárosban felnőni?
Erre azt válaszolta, hogy paraszt és unmatchelt.
Nem értem mi volt sértő a kérdésben, ami szerintem egyedi.
10: 😂😂
Kérdező: megtudtad hogy a csajnak 0 humora van, és sértődékeny a legalróbb dolgokat. Ezek után akarnál valamit? Amúgy ez a duma jó szűrő is..
1. a másik jelentése miatt ezzel kb lekrváztad
2. ha az eredeti értelmét vesszük, erre milyen választ vártál?
Se nem humoros, se nem kreatív.
Az egyedi és kreatív miért jelenti azt, hogy farkakról kell virágnyelven beszélni? Ez nem jelenti azt, hogy nincs humora, ha majd kapcsolatban vagytok, és ismer, akkor lehet viccelődni, de amíg egy idegen vagy, és máris tolod a farok dumát, az qrva kiábrándító.
Tudod, a lányoknak tinikoruk óta mondogatnak a hagymaszagú rokonok és ismerős bácsik ilyen "szex vicceket", és míg azon kényszeredetten mosolygunk, ha egyenrangú a fél, akkor megmondjuk, hogy tapló dolog.
Nekem az ilyen viccekről 50-60 éves tipik magyar alkeszok jutnak eszembe.
Én nő vagyok, és ezen tuti nem sértődtem volna meg :D
Visszavágtam volna valami poénosabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!