Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szed egy szingli csaj fogamzásgátlót?
A kérdés adott. Benne van a nevében is, hogy mire jó, ha valaki egyedül van, akkor mi szüksége van rá, amikor külsőleg bevitt hormon, olyan mint ha egy férfi tesztoszteront nyomna magába kb.
Nem sorolom a negatív hatásait, mert rengeteg van, egyik exem miután elkezdte szedni, kibírhatatlan lett, hisztis lett, stb...
Persze megértem, hogy vannak nők akik rendesen rászoknak sok év szedés után.
Ez nem narkó,hogy rászokjon... A fogamzásgátló nem Advil,meg cukorka,amit össze-vissza lehet szedni.
Ezt vagy szeded folyamatosan,vagy egyáltalán nem szeded. Ilyet nem lehet csinálni,hogy 4 hónapig szedem,utána 3 hónapig nem,utána 2 hétig megint,utana fél évig nem.
Egyébként én a fogamzásgátló ellen vagyok,de nagy hülyeségeket írtál.
- Mert nem tervez sokáig egyedül lenni
- Vagy attól függetlenül, hogy egyedül van még kefélget valakivel
- Szép tőle az arca
- Helyreállítja a menstruációt
- Kevésbé fájdalmas a menstruáció
Az egyik oka lehet a menstruáció, vagyis az azzal járó kellemetlenségek kezelése.
A másik pedig az, hogy alkalmi kapcsolatai bármikor lehetnek.
A harmadik meg az, hogy ha összejön egy sráccal, akkor akár a második-harmadik randin gond nélkül ágyba bújhasson vele.
Nem minden nő és nem mindegyik fog.gátlótól lesz hisztis. És van, aki nem szed semmit, mégis hisztis, erre varrjál gombot. :-)))
Fú de nagy hülyeségeket írtok ... nem lehet rászokni? :D Egy külsőleg bevitt hormonra rászokik a szervezet. Ugyanúgy ahogy a testépítők is rászoknak a szteroidra. Leállítja a szervezet saját hormon bioritmusát.
Tudom ez egy ilyen érzékeny téma, de a sok hülye orvos hibája, aki úgy írja fel 18 éveseknek, mint ha cukor lenne.
A normális válaszadóknak köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!