Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki magyarázza el nekem Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza el nekem Miért van az ha normális, udvarias vagyok a nőkkel akkor konkrétan le se szarnak, nem keresik a társaságom. De ha a fordítottját mutatom, leépítem az egójukat, semmibeveszem őket Akkor harcolnak ellene. Miért?

Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
20%

"hogy te majd egyoldalúan fogod diktálni a kapcsolat feltételeit, meghatározni a kereteit, bőven annak a megszületése előtt."

Ezt csinálja a legtöbb nő is, az természetesen nem baj.

Láttam én már itt a gyk-n is olyan felháborodott nőt, aki vérig sértődött azon hogy nem ő diktálta a leendő kapcsolat feltételeit.

Nem minden férfi tolerálja ezt a hozzáállást, inkább letojják a nőket

2021. aug. 2. 22:42
 72/82 anonim ***** válasza:
61%

"Ezt csinálja a legtöbb nő is, az természetesen nem baj."

Amit te "a nők" nyakába akarsz varrni, az általában arról szokott szólni, hogy ők ("a nők") mire hajlandóak és mire nem egy adott kapcsolaton belül. A kérdező ellenben elő akarná írni a másik félnek, hogy pontosan hogyan viselkedhet, és hogyan állhat hozzá a dolgokhoz. Ez azért szerintem nem jelentéktelen eltérés a kétféle hozzáállás között.

A másik nagyon fontos különbség: "a nők" (az általad nehezményezett magatartású nők) nem kezdenek el hisztizni, ha ezek után nemet mondanak nekik, hanem biccentenek, tudomásul veszik, és távoznak. Ezzel szemben a kérdező itt veri a nyálát n számú hozzászóláson keresztül, és mindenki más hibás, hogy nem hajlandó vele a lőtéri kutya sem szóbaállni, de ő aztán nem. De azért jajj, hogy neki nincs párkapcsolata, és ez milyen rossz.

2021. aug. 2. 23:00
 73/82 anonim ***** válasza:

"Igen, én úgy gondolom hogy a bizalom valamikor visszajárna. "

Kéretlen bizalom nem jár vissza. Miért járna? Ez olyan, hogy a másik akarata nélkül kötelezni akarod valamire, amit ő nem akar, csak mert te úgy gondolod.

2021. aug. 3. 00:01
 74/82 A kérdező kommentje:

Tényleg megpróbálom akkor nagyon konyhakészen előadni.

Nekem az a problémám hogy az eddigi nők közül egy se tudta a bizalmát adni, hiába hogy rengeteget bizonyítottam a jobbik irányba, külön még szóba is hozogatták hogy mennyire egy megbízható ember vagyok, és hogy látják rajtam hogy komolyan gondolom.

De a problémáikat, bajaikat dolgaikat meg nem velem beszélték meg, keresni se keresnek, szerintem ez éppen elég jel arra hogy tudjam nem bíznak meg bennem, nem vagyok fontos.

És mai napig nem tudom most eldönteni ez miért van, félnek tőlem? Van egy negatív kisugárzásom?

És ez zsinórban megtörtént sokszor.

Pedig okot szerintem nem adok rá hogy így tegyenek.

Ha ismerkedek azt komolyan veszem

Más nővel nem enyelgek mellette

Keresem a másik társaságát, megpróbálok kedveskedni a másiknak

Próbálok jó lenni.

De semmi.

2021. aug. 3. 00:34
 75/82 A kérdező kommentje:

Én a világért se akarok diktálni senkinek semmit, csak nagyon jól szokott esni a lelkemnek

Mikor halálra teperem magam azért hogy a másikfél jól érezze magát a társaságomban, ne is legyek túl sok. Valamiféle bizalom kialakuljon, erre az ellentéte sül ki a dologból.

Én erre gondoltam.

2021. aug. 3. 00:40
 76/82 anonim ***** válasza:

Na, jó, közelítsük meg a dolgot másfelől, mert az, hogy veled nyögvenyelősen megy az oda-vissza kommunikáció, az egy nagyon durva túlzás, kérdező.

Szóval. Ugye, jól sejtem, hogy neked, még ha nem is szavakban megfogalmazva, de nagyon világosan le van tisztázva a fejedben, hogy milyen kapcsolatot szeretnél, és hogy milyen az a fajta kapcsolat, amilyen biztosan nem szeretnél? Jól sejtem? Szóval hogy nagyon egyértelmű elképzelésed van arra vonatkozóan, hogy ideális esetben neked és a másiknak hogyan kellene viselkednie az adott kapcsolaton belül. Ez így elmondható, hogy rád igaz, vagy sem? Légy szíves, adjál EGYÉRTELMŰ választ.

2021. aug. 3. 01:10
 77/82 anonim ***** válasza:
javítás: az, hogy veled nyögvenyelősen megy az oda-vissza kommunikáció, az egy rendkívül enyhe kifejezés. Már kezdek belezakkanni ebbe az egészbe. Bár biztos ez a rohadt múlt heti melegfront is közrejátszik.
2021. aug. 3. 01:11
 78/82 A kérdező kommentje:

Én csak annyit várok el a másik féltől, ha tényleg komolyan vesz engem

Fektessen kettönk kapcsolatába ő is energiát, legyünk balance-ban.

Ez így lenne helyes.

De nem kívánkozok veletek többet beszélni, nagyon nem egy dimenzióban létezünk, meg mellesleg nem egy perspektívából látjuk a kék eget.

Már bánom hogy megmertem itt nyilvánulni. De próba szerencse.

2021. aug. 3. 11:18
 79/82 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező, szerintem dicséretes, hogy meg akarod érteni, mi a baj, csak nem fogadod el.

Azzal akarsz bizalmat, kapcsolatot kicsikarni, hogy kéretlenül adod. Az emberek szabadon dönthetnek arról, hogy kinek adnak bizalmat. Az, hogy nem közelednek, nem jelenti azt, hogy baj van veled, azt jelenti, hogy nem közelednek, mert így döntöttek.

2021. aug. 3. 11:37
 80/82 A kérdező kommentje:

Jó és azzal mit kezdjek hogy egymás után többször is előfordul ez?

Én figyelmes vagyok másokkal szemben

De nem tudom

Én fogok ki rossz embereket magamnak?

Bennem van a hiba?

Vagy egyszerre a kettő, vagy más

Fogalmam sincs mi a baj, azt tudom, magamat adom, null megjátszással.

De én mondom, belefáradtam.

Majd később újra megpróbálom, mikor úgy érzem itt az ideje.

2021. aug. 3. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!