Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza el nekem
Miért van az ha normális, udvarias vagyok a nőkkel akkor
konkrétan le se szarnak, nem keresik a társaságom.
De ha a fordítottját mutatom, leépítem az egójukat,
semmibeveszem őket
Akkor harcolnak ellene. Miért?
51/82 A kérdező kommentje:
És kikérem magamnak vagy 3x hogy nincs önkritikám, csak te nem a haverom vagy hogy ezt neked előadjam, megtisztellek annyival hogy nem erőltetem:)
Ne vedd magadra a válaszokat, itt a "gyökérkérdések.hu-n" mindenki mindennek a "szakértője". XD
2021. aug. 1. 00:39
Figyi 22 éves vagy még nagyon fiatal. Én nő vagyok, ennyi idősen ugyanígy csalódtam a férfiakban, csalódás csalódás hátán jött és azt hittem soha nem leszek boldog. De találtam valakit, te is fogsz csak ahhoz a mentalitásod kicsit változtatni kell. Nem szabad ennyire görcsösen akarni mert azt megérzi a másik és taszítani fogja. Kicsit szeresd meg magad jobban, ha te nem szereted magad eléggé, hogy várod mástól?
2021. aug. 1. 09:43
54/82 A kérdező kommentje:
Én belefáradtam hogy őszinte legyek. Ezért is írtam hogy megállok pihenni.
Szerintem adok magamnak egy jópár hónapot.
De ha újra próbálom, szerintem taktikát váltok,
Más etnikumokban keresek, hátha több esélyem lesz.
helyes, pihenj kicsit, fejleszd magad. EGy kis önismeret+önszeretet csodákra képes.
2021. aug. 1. 11:01
Kérdező, engem ez akkor is érdekel. Hol találkozol ezekkel a nőkkel, és találkozás után mennyi idővel kezded el osztogatni a bizalmadat nekik?
2021. aug. 1. 12:55
57/82 A kérdező kommentje:
Internetes társkereső, valaki/kik által, facebook
Általában akkor adom a bizalmam mikor látom sacperkb hogy nem egy nyomorékkal van dolgom.
Kb 2-3 hét
Tudnál nekem segíteni, hogy induljak el az internetes tarskeresok világában? Akár privát üzenetben. Én mindig személyesen ismerkedtem, alakítottam ki kapcsolatokat. Nem tudom, hogy kezdeményezzek interneten egy vadidegennel.
2021. aug. 1. 13:08
59/82 A kérdező kommentje:
De az is lehet a baj, beszédes vagyok, közvetlen, rengeteg minden megtörtént velem, szeretek storykat mesélni, viccelődni, nevetni.
A másik fél meg magába van fordulva, pedig adok esélyt a másiknak is megnyilvánulni, sőt érdeklődök is hogy mi van velül, meséljenek magukról nyugodtan
Általában nem szoktak
Ha beszélnek is, komolyabb dolgokról soha.
Ezzel van a gond, hogy nem bíznak meg bennem, hiába hogy részemről működik.
Bizalom hiányában nem lehet semmire építeni
Lehet a származásommal van a gond vagy nem tudom.
És nem gondolod, hogy ez korai? Mert én például 3 hét alatt senkinek nem adok bizalmat. Ahhoz 100%-hoz közeli ismerettség és kiszámíthatóság kell. Ha neked ezt nem adják vissza, akkor valamit félreolvasol bennük VAGY úgy vagy vele, hogy amit adsz, azt szerinted vissza is kell kapnod. Csakhogy ebbe nem egyeztek bele.
2021. aug. 1. 13:09
Kapcsolódó kérdések: