Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza el nekem Miért van az ha normális, udvarias vagyok a nőkkel akkor konkrétan le se szarnak, nem keresik a társaságom. De ha a fordítottját mutatom, leépítem az egójukat, semmibeveszem őket Akkor harcolnak ellene. Miért?
“Keresem a társaságukat=visszafele nem működik”
Az ég áldjon már meg: fogd már fel kérlek szépen: erőszak az is, ha nyomulsz és valaki nem kér belőled, de te “keresed a társaságát”.
Első lépésként tessék megérteni és alkalmazni:
1. a nem az nem
2. legfeljebb 2* próbálkozol a gesztusaiddal, “keresem a társaságukat”-tal. Ha másodjára sincs visszacsatolás, akkor BÉKÉN HAGYOD.
3. Ezen nem puffogsz, nem nyafogsz, nem keseregsz, hanem felfogod: nem kellhetünk, nem tetszhetünk mindenkinek és ez így van jól!
4. Megkeresed és felismered azokat a szituációkat, amikor te magad is mondasz bárkinek, bármiért nemet. Felismered, hogy ez mindenkinek Isten adta joga, ergo a nőknek is. Ha neked szabad a nem, mindenki másnak is.
5. Fejet fel, ha nem jön össze 1-2-10-30-100 ott a másik 1-2-10-30-100- az élet ilyen. Majd 8 milliárdan vagyunk.
:)
Tudom értékelni azt hogy próbáltok nekem segíteni. De a gond azzal van hogy sajnos nem értetek meg engem.
Nem egy perspektívából látjuk a dolgokat.
Mindennek meg van a maga miértje.
Sose vártam semmit viszont,
És semmit nem cselekedtem háttérszándékkal.
Mellesleg, minek vegyek vizet ha a fagyizó mellett ott van egy kék köztéri kút?
Meg én csak azt adtam amit kért. Megesett rajta a szívem ennyi.
És igen, eléggé kellemetlen szúrás tud lenni a lelketeknek, mikor
Nem adják a bizalmat, figyelmet, törődést viszont
És ez állandóan így megy.
Én továbbra is keresem azt a kevés "kivételt"
De közben meg szarrá sebzem magam lelkileg.
Igazatok van abban hogy meg kellene tanulnom ésszel cselekedni, és ésszel adni.
De én egyszerűen jellemileg olyan vagyok hogy mindenkinek adok 1 lehetőséget bizonyítanix elhihetitek hogy nem járok vissza oda ahol nem volt jó helyem.
Lényeg a lényeg, én csak boldog szeretnék lenni/megtalálni, de ez nagyon nehéz feladat.
Az a megértés, amire te igényt tartasz létezik.
Pszichoterápiának hívják.
A legnagyobb jószándékkal mondom: vedd igénybe, hasznos lesz.
Már ezzel sajnos elkéstél.
Voltam, és az ég adta egy világon semmi baj nincs velem.
Ezt nem hiszem, minden emberrel van akár egy icipici gebasz is, hihetetlen, hogy a pszichológus azt mondta, "maga tökéletesen normális".
Na de ezt hagyjuk.
Engem az érdekel, kik ezek a nők konkrétan? Hol találkozol velük? Milyen kapcsolatban vagytok? Mit jelent konkrétan az, hogy bizalmat adsz nekik?
Lényeg a lényeg
17 éves koromban ért el a "tényleges" szerelem tartott 18 éves koromig
Itt ebben a kapcsolatban minden megtörtént ami egy fiatal fiúval megtörténhetett. Úgy éltem meg mint egy valóságos álmot, utána 1 év után a lány állítólagos "kalandvágy"ra hivatkozva megcsalt több fiúval is, ez nekem olyannyira rosszul esett hogy 2 évig nem volt merszem egy lánynál se kezdeni,
Utána a lelkem jelzett hogy ideje újra megpróbálni,
Kezdtem egy ázsiai lánnyal, tartott 2 hónapig az ismerkedés,
És vagy zsinórban volt vagy 18 lány akinél bepróbálkoztam az elmúlt 2.5 évben
De mind hatalmas pofáraesés volt.
Volt aki elment egy másik sráccal, valaki csak játszott velem, lelki szemetesnek használt.
De normális kapcsolatot senkivel nem tudtam kialakítani:/
Itt vagyok maholnap 22 éves, hiába próbálkozom, soha nem sikerül.
Próbálom helyesen feldolgozni, de annyira vágyom a boldogságra hogy arra nincsen szó.
Erre még rátesz plusz lapátokkal az is hogy rossz családi hátterem van, utálnak a szüleim.
Abban reménykedem hogy hamarosan elköltözök, és hátha megváltozik minden.
De a legtöbb soha nem adta a bizalmát, hiába akartam megszerezni hosszas munkával, soha mem kaptam meg egyiktől sem.
Sajnos félvér vagyok, (török és cigány felmenőim vannak)
Mások szerint piszok helyes arcom van, csak kár hogy fiatalabbnak látszok a koromnál.
Bizalom alatt az értem hogy megbeszélem a személyes dolgaimat az adott lánnyal, rábízok valamit, megkérem valamire, felkínálom hogy nyugodtan beszéljen nekem a személyes dolgairól/bajairól
Általában nem szoktak ilyen fajta bizalmat viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!