Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki magyarázza el nekem Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza el nekem Miért van az ha normális, udvarias vagyok a nőkkel akkor konkrétan le se szarnak, nem keresik a társaságom. De ha a fordítottját mutatom, leépítem az egójukat, semmibeveszem őket Akkor harcolnak ellene. Miért?

Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert te állítólag "jó" vagy, most kötelessek lennének összejönni veled a nők?
2021. júl. 31. 14:43
 22/82 A kérdező kommentje:

Hiába hogy civilizált kultúr ember módjára viselkedtem/bántam az emberekkel

Soha nem kaptam vissza semmit, és nekem kurvára elment attól a kedvem hogy én adok, de vissza nem kapok.

Hiába hogy senki nem kérte, akkor ezek szerint csak nekem kell normálisnak lennem, de mindenki más meg írdalhatja a lelkivilágom az allja viselkedésével mert az megengedett.

2021. júl. 31. 14:48
 23/82 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rossz ember Kérdező, csak keserű.

Meg egy kicsit “drama queen” így az utolsó reakciód után.

Hajléktalan bácsika összezuhant fájdalmában mert senki sem fizetett neki egy fagyit?!

Nőként természetesen én is felsegítem, ha elesik, de 40 fokban én egy palack vizet adok neki, ha úgy ítélem meg, felhívom a mentőket és a mostani hőségriadó alatt üzemelő ún hajléktalansegítő számot/ segítek neki hogy alapvető (!) élelmiszerhez jusson.

Előbb ájul el valaki idősen 40 fokban kiszáradás/hőguta vagy épp alacsony vércukor szint miatt (mert hajléktalan és nem jutott pl ételhez)- mint a fagyi miatt érzett “maró fájdalmától összeomolva”

...szerinted én vagyok a szívtelen.

Pedig nem. Segítő voltam évekig és tudod a párkapcsolat MÁS mint egy kiszolgáltatott embernek tenni egy gesztust.

Maradj meg jószívűnek (mondjuk ésszel segíteni nem árt és vess meg, de talán csepp ésszerű óvatosság sem: senki nem örült volna, ha a “fájdalmában összeomlás dramatikus, ölelésben kiteljesedett pátosza” után mondjuk ágyipoloskát vagy rühet szed össze... mert ez is sajnos gyakoribb a szegény sorsúaknál, mint ahogy hiszed és áldd a jószerencsédet! Máskor ésszel, óvatosan- úgy is lehet emberségesnek lenni)

Mi nők azonban nem megsegítés tárgyai vagyunk, a kéretlen segítséget (ilyen vészhelyzetet kivéve) senki nem szereti és -talán joggal- tolakodásnak èli meg. (A vak embertársaink is utálják, ha valaki ilyen “merő csupajószívből” rángatja őket a könyöküknél fogva!)

Tessék jelezni a közeledést a nőnek- de ha nem nyitott, nem kéri, az nem hálàtlanság, nem gonoszság. A nem, az csak nem.

Ettől nem lesz senki érzéketlen vagy bunkó vagy nem valami pária, aki “nem viszonozza a jószándékodat”.

Ha én nem kérem a te kedves gesztusodat, ellenben te adod és ilyen indirekt mód lesed a reakciót, az hidd el, hogy nagyon fonák viselkedés.

Jó, hogy szeretsz adni, kezdeményezni, jószándékkal lenni mások felé- ez szép emberi tulajdonság. De fogadd el: nem mindenkinek kötelessége sem elfogadni, sem hálásnak lenni a kéretlen gesztusodért.

Inkább okosan adj. Annak, aki nyitott rá- a párkapcsolat dinamikája jó esetben két egyenrangú ember szép játéka... nem sok köze van a hőgutát kapott idős hajléktalan segítéséhez.

2021. júl. 31. 14:49
 24/82 anonim ***** válasza:
85%

Istenverte tulok vagy kérdező!

Csodálkozol azon hogy nem szeretik és visszaszólnak amikor sértegeted vagy megalázod őket?

Te így vagy normális és udvarias?

Evvel most csúnyán lejaratod a valóban kedves és udvarias embereket, akik nem tesznek fel ilyen végletekig buta kérdést

2021. júl. 31. 14:49
 25/82 anonim ***** válasza:
94%
A "túlságosan jószívű emberek" nem azért adnak, hogy aztán visszakapjanak. Ez inkább önzőség, valószínűleg nem is szívből cselekedtél,csak érdekből, hogy aztán visszakapd. Így sose fogod azt megkapni amire vágysz.
2021. júl. 31. 14:51
 26/82 anonim ***** válasza:
96%

Ha tényleg olyan kedves és jó ember lennél, akkor fogalmad se lenne, hogy reagálnak mások arra, amikor "leépíted az egojukat", mivel soha nem tettél volna még ilyet másokkal. Mindegy, hogy nő vagy férfi. Ha ilyesmit csinálsz, rossz ember vagy.

Az meg, hogy alapjáraton kedvesnek és nyalizósnak mutatod magad, szintén inkább szánalmas, ha ez nem őszintén jön, hanem valami belső bizonytalanság, jellemtelenség, gyávaság kompenzálására, vagy esetleg érdekből.

Úgyhogy sajnálom, de gáz vagy így is úgy is.

2021. júl. 31. 14:53
 27/82 anonim ***** válasza:
100%

...hàt kérdező... én feladtam.

A sokszori, hosszabb válaszokat író nő vagyok.

Te csak tekered a verklit, hogy te soha nem kapsz semmit... pedig DE.

Itt és most mi többen is, hosszan, jószándékkal, segítve igyekeztünk ADNI neked a vàlaszainkkal... észre kellene venni ezeket is.

Na mindegy.

Elvadítasz magad körül mindenkit, ha ezt a “mert én bezzeg, de a nők bezzeg” mantràt nyomatod.

Változtatni kellene egy icipicit a fókuszponton- mert pl én most neked eddig tök önzetlenül és szívesen adtam magamból, a tapasztalataimból a válaszaimmal.

De még egy kör “...brühühü” után lejövök az életről, komolyan :D

Nemcsak rossz van, tényleg.

Egyébként tényleg tök szívesen- de ha elfogadod: érdemes lenne picit revideálni a hozzáállásod, feldolgozni a veszteségeid/rossz tapasztalataid és elengedni őket...

2021. júl. 31. 14:54
 28/82 A kérdező kommentje:

Nem arra akarom kihegyezni hogy mert hogy "nem jönnek össze velem"

Dude, bizalmamat adom=nem adják viszont

Keresem a társaságukat=visszafele nem működik

Megértő vagyok= ők nem.

Konkrétan minden ellentétesen működik, így nem lehet semmire építeni, nincs balance.

És a legtöbb nővel ez így van.

De cserébe mikor véget vetünk mindennek

Utána az utcán minden egyes rohadéknak lehordanak, nyugtom sosincs.

Miközben full normális voltam mindvégig.

Nem értem a metódust. Lehet én nem találtam olyat még aki tudná ezt értékelni /viszonozni.

Én már elfáradtam.

2021. júl. 31. 14:54
 29/82 anonim ***** válasza:

#28: "Én már elfáradtam."

Oké, akkor végső soron mi célja is volt ennek a kérdésnek?

2021. júl. 31. 15:01
 30/82 anonim ***** válasza:
100%
#28: De te most párkapcsolatban voltál ezekkel a nőkkel, vagy hogy?
2021. júl. 31. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!