Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza el nekem Miért van az ha normális, udvarias vagyok a nőkkel akkor konkrétan le se szarnak, nem keresik a társaságom. De ha a fordítottját mutatom, leépítem az egójukat, semmibeveszem őket Akkor harcolnak ellene. Miért?
7. vagyok, 8-asnak:
...de, tökéletes, amennyiben valami szakadék suttyó vagy :)
Ha jó hangulatban kap el a “bók”, akkor mondjuk hasonló a válasz: “örülök, hogy tetszik a hátsóm
FASZIKÁM, a pitbullomat az ilyen úriemberek golyóinak tépkedésére idomíttatom. Most megyek érte a kutyasuliba, elkísèrsz?”
:D
Ha kevésbé jó passzban ér, akkor vagy egy gúnyos “nagyon kedves, köszönöm az elismerést, de kíméljük meg magunkat egymástól” vagy ha valami tenyérbemászó, majdhogynem fogdosós szint, akkor “anyád már eltette láb alól a tiédet?” vagy csak “tiszteltetem édesanyád nagyszerű nevelő munkájàt” szokott lenni a vàlasz :)
Első körben mindenki megérdemli a normális választ- de a direkt provokálók nem tudom, mi jogon követelnek a szívlapáton kívül bármit is...
:) egyébként jót vigyorogtam, köszi
Mert már konkrétan arra jutottam hogy lassan kezdem feladni azt hogy jó legyek az emberekhez.
Beláttam hogy ez nem kifizetődő tulajdonság.
Fú kérdező, te aztán tele vagy keserűséggel!
Nem szeretnélek megbàntani, de ez roppant félelmetes szint már... mi az, hogy a “legtöbb nő alkaltilag nem alkalmas”???
Te jó ég!
De. Alkatilag alkalmasak vagyunk (hozzád és ÉDESANYÁDHOZ, nőrokonaidhoz hasonlóan!!!!!) normàlisnak lenni.
Tudod mire nem vagyok alkatilag alkalmas? A bányában csillét tolni meg 50 kg-os cementeszsákokat cipelni egy álló nap (de még ebben is vannak amazonok, akik igen).
Szóval egy elgondolkodtató kérdés: nem lehet, hogy egyszerűen nem jó helyen/módon/preferencia alapján keresel/ismerkedsz?
Téged általában kihasználnak, megvetnek? Ez rossz emberi tulajdonság! Nem tanultad meg felismerni, hogy a szép arc nem garancia a jó lélekre?
...bocs, tudom, tiltakozni fogsz kézzel-lábbal... de nem lehet, hogy nálad is esetleg hiányos valami èszlelési vagy szociàlis készség, ha sorozatosan ugyanabba a folyóba lèpsz és ezt nem làtod, ebből nem tanulsz, de helyette önbeteljesítő jóslatként belebetonozod magad ebbe a magyarázatba?
Ha most megjelenne egy nem ilyen kihasználós, hanem egy àtlagosan normális nő az életedben- tudod rövid úton azt is elijesztenéd ezzel a gondolatmenettel. Ha én normális lennék veled és elkezdenéd ezt hajtani, hogy “nem akarok àltalánosítani, DE a nők...” akkor többedjére azt mondanám: kell a bánatnak egy megkeseredett férfi, aki ahelyett, hogy örülne és meglátná, hogy én vagy a másik nem vagyunk olyan, mint az előző önző Julcsa meg a lehúzós Margit... nem, önsorsrontón elvadít magától, majd eggyel több oka van rá, hogy tovább tekerje a verklit: “mertbezzeg a nők”
Fúú... engem is vertek màr át, de nem “sz*rszemét” a férfiak többsége.
Kicsit sem érzed ezt szalonképtelennek?
"képes legyen a jószándékot viszonozni."
Kértek tőled valamit és nem köszönték meg? Vagy úgy gondolod, hogy egy apró (kéretlen) szívességért már tartoznak neked? Ha nem önzetlenül segítesz, akkor ne segíts. Visszataszító érdekből segíteni vagy adni bármit is.
Elsőbb is, képes vagyok felismerni a jót és értékelni azt.
Nem egyszer volt olyan hogy kéretlenül, full ismeretlenként hajléktalanokon, megvert, balesetett szenvedett embereken segítettem.
Miközben 10 emberből 9 elsétált mellettük.
Mindíg nagyon örültem mikor váratlanul felkerestek és megköszönték a segítségemet.
Pl múlt hónapban, a sarki fagyizónál kéregetett egy hajléktalan bácsika fagyira valóért a 40 fokban, senki nem akart neki adni pár gömbre valót, a fájdalomtól elsírta magát és a földre zuhant. Én a túlsó padról rohantam egyből hozzá, felsegítettem, megvígasztaltam megöleltem. Közben a körülöttem lévők meg konkrétan viccet csináltak belőlem, röhögtek rajtam.
Meghívtam a bácsit, és olyannyira jóba lettünk hogy azóta is beszélünk, meg van mikor elhívom kosarazni, szó nélkül eljön.
És én nagyra értékelem mivel egy rendes értelmes ember, akin azért nem segített senki mert "alkoholra költené" meg igazából ő tehet a sorsáról
Szóval hol nem vagyok képes felismerni a jót? Meg nekem nem szokásom senkit egy kalap alá venni, most se a nők egészéről beszéltem.
De igen is, maximálisan tudnák értékelni egy jólelkű lányt, mellesleg én nekem nem szokásom a meglátásaimmal mérgezni azokat akik hozzám közel állnak.
Nagyon szarul fogalmaztad meg a kérdést kérdező!
Ha azt írtad volna hogy harcolnak érted, akkor az egy érdekes vitaalapot adott volna. Azt írtad hogy harcolnak ellened, ergo te csupán rácsodálkozol arra hogy védekeznek a verbális inzultusra, ami csakis téged minősít, nem a nőket. Ezt elszúrtad
Nem szarul, csak nem vagy képes megfelelően értelmezni
Harcolnak ellene
Mi ellen is?
Hogy semmibe veszem őket, leépítem az egójukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!