Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki magyarázza el nekem Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza el nekem Miért van az ha normális, udvarias vagyok a nőkkel akkor konkrétan le se szarnak, nem keresik a társaságom. De ha a fordítottját mutatom, leépítem az egójukat, semmibeveszem őket Akkor harcolnak ellene. Miért?

Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyszerű, hogy itt ez a kérdés és rá a válaszok, mert ezentúl lehet majd erre hivatkozni, hogy önmagában egy jóképű arc még mennyire nem garancia a kapcsolatra. Plusz az incelek által annyit citált "délies" külső sem.
2021. júl. 31. 22:01
 42/82 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami, kérdező! Elgondolkoztál valaha is, hogy neked mi szereped lehetett abban, hogy az eddigi kapcsolataid a te mércéddel mérve ennyire sikertelenek voltak?
2021. júl. 31. 22:01
 43/82 A kérdező kommentje:

Én nem azért hoztam fel hogy "mások szerint helyes vagyok" hogy lényegében ennyit tettem bele ezekbe az ismerkedésekbe, és úgy gondolom ennyi elég.

Csupán hogy ne tudjatok azzal dobálózni hogy "akkor lehet hogy" ronda vagy és ez miatt"

Mellesleg itt gyk-n soha nem fog kiderülni milyen ember is vagyok valójában.

Meg mellesleg, amit én megfigyeltem, a korosztályom igen is figyelembe veszi a külsőségeket, és szinte hátrányba kerülnek a belső értékek

Úgy érzem, hiába hogy jól nézek ki, kedves aranyos vagyok

A korombeli lányoknak nem ez kell, többször megkaptam hogy engemet csak barátnak tudnának elképzelni.

Lényegében legjobb esetben is csak barátzóna.

Magamat szoktam adni, de sokra nem megyek vele.

Én hosszútávra tervezek, a lányok többsége nem.

Valahol nagy rontás van.

2021. júl. 31. 22:37
 44/82 A kérdező kommentje:
De ha már a lányok bizalmát végre valahára képes lennék elnyerni, azt mondanám hogy félig meddig sikert futottam be.
2021. júl. 31. 22:43
 45/82 anonim ***** válasza:
66%

Azt ugye tudod, hogy ha egy pasas SAJÁT MAGÁT "kedves aranyos"-nak nevezi, az azonnali red flag a legtöbb nőnél (teljesen jogosan)?

"Valahol nagy rontás van."

Ez alatt valami vudu baromságot értesz?

2021. júl. 31. 23:20
 46/82 anonim ***** válasza:

"Elgondolkoztál valaha is, hogy neked mi szereped lehetett abban, hogy az eddigi kapcsolataid a te mércéddel mérve ennyire sikertelenek voltak?"

Erre a kérdésemre nem válaszoltál. Hm, milyen érdekes!

2021. júl. 31. 23:21
 47/82 A kérdező kommentje:

Most komolyan screenshottokat rakjak ide be, amikben engemet kedvesnek, aranyosnak tituláltak? Nem magam mondom ezeket

Mi szerepem volt benne? Hmm

Én személy szerint egyik lányt sem degradáltam, nem csaltam meg, nem bántottam meg semmilyen sértő dologgal

A legtöbb ismerkedés ott kezdett megromlani hogy volt merszem rákérdezni személyesen hogy mi a bajuk velem? Nyílvánvalóan láttam hogy valami gebasz van amit nem mondanak el. Utána egyik napról a másikra kiléptek az életemből.

Arról nem én tehetek hogy rájöttek hogy velem nem kompatibilizálnak. Meg alapból nehéz lenne ezt mind elmondani

De soha nem áltam senki lelkébe se.

2021. júl. 31. 23:37
 48/82 A kérdező kommentje:

Így jött ki a lépés. De én még mindíg bízok abban hogy megtalálom idővel azt akivel majd működni fog.

Megállok egy kicsit pihenni, túlpörgöm a témát.

Köszönöm a rengeteg építő jellegű választ, kérdést.

2021. júl. 31. 23:40
 49/82 anonim ***** válasza:
Magyarul nemhogy nem próbáltál meg önkritikát gyakorolni (fel sem merült benned, hogy bármi gond lehetne veled), de a képesség (értsd: önreflexió képessége) sincsen meg benned. Hát gratulálok, sok sikert a továbbiakhoz.
2021. júl. 31. 23:52
 50/82 A kérdező kommentje:

Mert egyszerűen nem követtem el semmit.

Úgy kérlek ne akarj felettem pálcát tördelni, hogy nem ismersz. Én sem feltételezek rólad semmit.

Szóval tartsd meg magadnak ezeket a téziseket kérlek.

2021. aug. 1. 00:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!