Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet a tényleges szinglik aránya?
Próbáltam kideríteni mennyi egyedülálló férfi/nő van Magyarországon statisztikailag de nem sikerült. Találtam statisztikát házasságra, de ugye abban a nem hivatalos párkapcsolatok nincsenek benne.
Néztem társkereső statisztikákat, de ott általában 60-40% a férfi nő arány, ez sem mérvadó.
Szóval aki tudja, mennyi az egyedülálló nők és férfiak aránya Magyarországon mondjuk 18-40 es korosztályig?
De az egyszerűség kedvéért vegyük úgy, hogy ugyanannyi női szingli van mint férfi (ami nem igaz). Mennyi lehet az egyedülállók aránya?
" hogy ugyanannyi női szingli van mint férfi (ami nem igaz)."
Hát pedig nagyjából annyi van. A félredugókat ne számítsd, mert az alkalmi partnerek (akárnő, akár férfi) szinglinek számít, ha nincs más kapcsolata.
2: Én is azt hittem, hogy jóval több férfi van! :) De azért a mérleg a férfiak javára billen. Vettem a bátorságot és leshotoltam a randivonal tényszerű adatait.
(Tudom, csak egy oldal meg minden, de eléggé népszerű azért. Néztem parom.hu-n is ez az arány)
8: Amennyiben a kérdéssel kapcsolatosan vizsgáljuk a dolgot, akkor igazat adok neked. ("tényleges")
De ha a gyakorlati részét nézzük a társkeresésnek, akkor férfiként nehezebb dolga van a kedves júzernek, mivel adott hölgyre több úr jut és lehet csak sokkal később derül ki, hogy mondjuk csalja az asszonyt a pasi, addigra meg már a normálisabb próbálkozó lecsúszott egy jobb lehetőségről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!