Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van jelentősége, hogy a férfi épp párkapcsolatban van, de titeket akar, érződik őszintén, vagy csak akkor lépnétek előre vele, ha ténylegesen szakítana?
Hasonló kérdést tettem fel itt, és hasonló válaszokat kaptam.
Én is úgy gondolom az a tiszta ha le van zárva egy kapcsolat és utána jöhet az új.
Viszont nézd meg mennyi kérdés van itt kiírva, ami mind arról szól hogy nők úgy mennek bele szeretői viszonyba, hogy a férfi vagy házas vagy barátnője van.
Attól függ, hogy te mit akarsz.
Normális kapcsolatot? -akkor előbb zárja le az előző kapcsolatát, és utána állj szóba vele
Szexet? -ez esetben legyen az ő dolga, hogy van-e kapcsolata, vagy nincs.
Volt ilyen.
Bennem volt a bűntudat és a gyomorgörcs, hogy ők egykor mennyire szerették egymást és most ez történik. Valljuk be, a legtöbb esetben az ember ettől fél talán a legjobban:hogy nem elég jó, ezért át is verik és keresnek is jobbat... Egyszerűen nem tartom emberileg korrektnek és akarhat bármit a másik, nem tudom egy ilyen húzás miatt tisztelni. Ha nem megy, lépjen ki, zárja le, tőlem függetlenül. Az férfi, ez nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!